| D33a1351 a întrebat:

as vrea sa stiu cum sa fac sa ma razbun pe fostul meu prieten care si-a batut joc de mine si l-am gasit cu alta...sincer am inceput sa plang dar nu vreau sa afle pentru ca nu vreau sa stie ca am tinut la el
Ce pot sa fac sa il fac sa sufere cum am suferit si eu...sad

Răspuns Câştigător
| Larisa a răspuns:

Dupa cum se stie demult,indiferenta doare cel mai tare,gaseste-ti pe cineva si nu-i mai acorda importanta, nu te merita, din simplul motiv ca nu a stiut sa te aprecieze.bafta

6 răspunsuri:
| ÎmplumutPufuieţiDalNuiMaiDauÎnapoi a răspuns:

Arata ca ai mai multa minte! gaseste un baiat frumos, care te iubeste(si tu sa'l iubesti), sa nu fie,, PORC'' rolling on the floorsi poate va fi gelos, da' totusi, arata ca ai mai multa minte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?
cea mai buna solutie e indiferenta arata-i ca nu iti pasa poate in timp o sa iti faci alt prieten si daca o sa afle cu siguranta ii va parea rau. fundita; x?

| Zenithf a răspuns:

Daca este fostul tau prieten, ce problema ai tu ca si-a facut alta prietena? Vezi-ti de viata ta.

| DenisaAbdn a răspuns:

Nu vrei sa stie ca ai tinut la el? Atunci cum si-a batut joc de tine si e cu alta fata? Ar fi trebuit sa ghiceasca ca il placi?

| Sexualitate a răspuns:

Iertare că îţi spun astfel. Ştii, "în popor" se zice că răzbunarea este arma... Poate că mai bine e să te ţii la distanţă şi să încerci, atunci când ţi-e prielnic, să sclipeşti, astfel încât el să înţeleagă ce a pierdut. Altfel, cu toţii pierdem, cu toţii suferim. Dacă învăţăm câte ceva din toate aceste întâmplări nefaste, e OK!

| daryus_3271 a răspuns:

Ceau doresc sa cunosc o prietena cu relatie foarte serioasa mersi? daca ai fi amabila,, idiul meuu miodaryus? si mai vorbim?