Depinde de durata relatiilor. Unde sunt mai lungi e mai greu. Eu dupa o relatie terminata in primele zile incerc sa ma distrez sa uit de tot. Imi caut mereu ocupatii. Dupa cateva zile vine perioada aceea de suferinta. O saptamana sau mai mult stau suparat fara chef de nimic dar mereu gandindu-ma la ce s-a intamplat. Caut sa gasesc motivele pentru care a fost luata aceasta decizie. Dupa ce realizez plusurile si minusurile relatiei imi spun ca trebuie sa merg mai departe. Incerc sa fac tot posibilul sa ies din casa zilnic, ascult muzica optimista si incerc sa cunosc alte fete. La un moment dat cunosc si alta fata si ma implic intr-o relatie cu ea. Dar asta se intampla dupa ceva timp. E greu dupa o relatie esuata sa te implici in alta prea curand. Nu e recomandat.
Avand in vedere ca voi ati stat doi ani impreuna cred ca tine totusi la tine. Dar aceasta cerere de prietenie suna mai mult a roata de rezerva. Eu nu as accepta asa ceva. Cel mai bine e sa mergi mai departe. Gandeste-te ca daca ramaneti si amici poate sotia intra la banuieli si afla de tine. Ei se despart, voi oricum nu aveti cum sa fiti impreuna. Strici o casnicie si nici tu nu esti fericita. Tu stii mai bine ce sa faci.
Deci intai trag aer in piept si imi spun sa m-ai dus una, cu un sentiment de *** in mine si o stare naspa, aiurea de neinteles, dau cateva telefoane la amici iesim in club, ma imbat, nu vb despre despartire si uit in 2-3 zile sau deloc, dupa caut alta iubita, caut lozu castigator
Încearcă să nu te mai gândeşti la asta şi să-ţi trăieşti viaţa în continuare. Ce vrea? Să rămâneţi amici? Poţi avea încredere în el? Te-a minţit timp de 2 ani de zile, ţi-a ascuns faptul că are o soţie. Eu nu aş rămâne amică cu el. Nu aş putea. Un motiv principal pentru care nu aş putea face asta este că nu aş avea încredere în el din cauză că a minţit şi din altă ordine de idei probabil au fost prea multe sentimente la mijloc şi nu aş putea.
Are si sotie:O... eu zica ca ar trebui sa incerci sa il uiti de tot daca are si sotie teo mintit timp de 2 ani.eu zic ca nu ar mai trebuii sa ti legatura cu el
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: