Ai toate sansele sa ramai insarcinata mai ales ca antibioticul scade efectul anticonceptionalelor. Fa-ti un test de sarcina dupa 7 zile si vei sti exact.
Rectific raspunsul, credeam ca anticonceptionalele s-au terminat. Deci in cazul asta nu prea cred ca ramai insarcinata.
Nu cred, dar mai bine te-ai proteja.sa nu iei vreo boala daca nu aveti facute toate analizele
Da, exista un oarecare risc ca augmentinul sa fi scazut efectul anticonceptionalelor. E mai bine ca pana la urmatoarea menstruatie sa folosesti prezervative. Nu e imposibil sa fii insacinata, sa speram totusi ca nu.
Antibioticele diminueaza efectul anticonceptionalelor, din cate stiu eu... si ar trebui o protectie suplimentara un anumit timp... Cel mai sigur ar fi sa intrebi medicul de la care iti iei pastilele.
In momentul in care iei antibiotice, anticonceptionalele nu mai functioneaza deci trebuie alta metoda contraceptiva, cel mai sigur raspuns e un test de sarcina.Nu te stresa!
Fetelor, as vrea sa va intreb ceva: dupa ce termini tratamentul cu augmentin(si bineinteles te protejezi in timpul tratamentului +7 zile dupa aceea) dupa aceea intri in normal cu pastilele? adica, riscul exista doar in perioada tratamentului si o saptamana dupa aceea? multumesc mult!