| Anonim_7591 a întrebat:

Bunahappy As vrea sa stiu daca este bine sa faci ora de sport cand esti pe stop?
Eu in general nu fac sportul in situatii de genul acesta dar am inteles de la unele colege ce ele fac sportul si nu patesc nimic[nici eu nu am dureri de burta sau alte dureri cand sunt pe stop dar tot nu pot sa fac sportul]

6 răspunsuri:
| Candice a răspuns:

Esti intr-o perioada mai delicata a lunii si cand depui efort apar crampe, dureri si creste riscul de hemoragie. Eu nu zic sa nu faci deloc, dar sa fi scutita de un efort mai mare

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Faptul că nu poţi face sport când eşti pe stop este doar o superstiţie, sau mai bine zis - o scuză pentru fetele care vor să scape de oră. Cu toate acestea, mai sunt şi persoane care au dureri intense şi în mod clar nu pot participa la activităţile sportive.

| d3utzsa a răspuns:

Pai nu cred ca ae nimic! si eu am facut de ktv ori sperul cand eram pe stop si nu am patit nimic dar acum depinde si de organismul fiecarei fete!
pentru ca la unele daca sunt in primele 2-3zile,poate dupa aceea sa le curga mai mult decat de obicei!

| CârnăciorIubeșteImprimantă a răspuns:

Depinde cati ani ai : in primii 3-4 ani curge destul de mult si de des la majoritatea persoanelor, insa creste riscul de hemoragie si te poti pata si atunci ar fi o situatie penibila. Menstruatia este momentul in care ovulul nefecundat este eliminat printr-o hemoragie a carei cantitate depinde de la o persoana la alta. Deci, in principiu, poti incerca sa faci sportul si daca nu patesti nimic continua sa il faci! sper ca ti-am fost de ajutor :*

| Buttercup30 a răspuns:

Nu,e chiar indicat sa faci sportul.
Prin sport iti mai trec si durerile.
Trebuie doar sa-ti schimbi absorbantul inainte si dupa ora

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este recomandat sa faci sportul in timpul menstruatiei. Iti imbunatateste starea generala si, in timp, reduce pierderea de sange. Nu inteleg de ce n-ai putea sa faci sportul, daca ai grija sa-ti schimbi tamponul inainte si dupa. Restul sunt doar prostii babesti care te impiedica sa duci o viata normala.