| Gabi778 a întrebat:

Buna, as vrea sa stiu parerea voastra, nu stiu cum sa reactionez. Sunt impreuna cu prietenul meu de aproape 1 an iar astazi vorbeam despre bursele Erasmus. Nu am nicio intentie sa merg dar l-am întrebat ce ar face daca as pleca un an in strainatate. Raspunsul lui a fost ca ar fi foarte bine daca as pleca si ca i-ar parea bine daca as studia un an afara. Reactia mea a fost sa ma supar, eu personal as fi fost foarte suparata si dezamagita daca el ar pleca voluntar un an afara, nu cred ca o relatie poate rezista luni de zile online. Momentan nu imi dau seama daca e cazul sa trag concluzia ca lui nu i-ar pasa daca nu ne-am mai vedea sau pur si simplu este ceva banal.

7 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Dacă te iubește cu adevărat poate rezista și online un an nu este mult nu se uita ochi pe care îi iubești cu adevărat niciodată știu ce spun : )

Va vediti prin camera ce are? Watap Messenger și mai este și Discord

| Hammurabi a răspuns:

Păi acum tu vrei să nu se mai dezlipească deloc de tine, chiar dacă sunteți la vârsta la care tebuie să vă clădiți viitorul?
Sorry, dar reacția ta a fost infantilă pe când a lui a fost una matură, responsabilă.
Din reacțiile tale. e clar că tu nu privești relația voastră ca ceva serios, de perspectivă, ci doar ca o "giugiuleală" de moment de genul "bine că e acum, e mai important decât ce o să fie mai târziu..."

| Ka0ru a răspuns:

Ar trebui sa te bucuri ca el te-ar incuraja sa mergi in afara si sa ai parte de experiente noi, asta face cineva caruia ii pasa de tine, nu te tine pe loc cand vrei sa faci ceva. Te-ai suparat fix degeaba.

| gogugogugogu a răspuns:

Eu cred ca unul dintre voi iubeste mai mult. Intr-adevar, distanta fizica este cancerul unei relatii...

| Violleta2022 a răspuns:

Raspunsul lui este superb, denotand ca-i un om normal care se va bucura de succesul tau sa poti studia afara, ceea ce nu se poate spune despre tine, care ai fii atat de invidioasa ca el ar putea pleca sa studieze afara, incat ai fii suparata de ciuda.

Imi pare rau sa-ti spun, dar reactia ta ar fi a unui om rau, care-i invidios pe succesul altora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E invers. Se gândește la binele tău, nu îi ești indiferentă.
Asta înseamnă iubire adevărată.

Răspuns utilizator avertizat