Nu e considerat infidel insa daca e cu prietena si incepe sa bata apropouri la alta e grav.Ai voie sa te uiti unde vrei, si prietena trebuie stie ca nu poate sa iti interzica asta.
Nu e infidel... e putin afemeiat...tratea-l la timp ca sa nu se agraveze starea...
Nu cred; cred ca e ca si toti ceilalti, de altfel de obicei se si aude prietena zicand:,, vai de mine, toti sunteti la fel!''
Bai eu am fost dimineata cu sotia mea la cumparaturi. Si la un moment dat am trecut pe langa un magazin d-asta de cosmetice pentru femei. Ea, stiind ca nu am rabdare sa o astept pana face cunostinta cu 1000 de testere si alte prostii. mi-a zis ca daca vreau pot sa o astept afara. Stii cine era langa usa? Eva Longoria, de carton ce_i drept, in marime naturala... Si i-am zis ca nu-i problema! Raman, ca am ce admira! M-a batut matern asa dupa ceafa. Sunt eu infidel? Aaa, ca nu am cum sa ajung langa Eva Longoria, ok! Dar nici tu nu poti ajunge langa toate cele care-ti atrag atentia pe strada! Stai linistit, man!
Dragul meu, aici apare gelozia, nu ai auzit de "ochii vad inima cere", orice barbat sau femeie poate intoarce capul dupa ceea ce ai place sau i se pare ca ar fi frumos, acest lucru nu poate fi considerat o infidelitate, numai in cazul in care nu esti pofticios si vrei sa vezi cum iti sta alaturi de altcineva, sau sa calci stramb cu alta/altul.
Daca te uiti dupa o fata, este in regula, esti un tip normal. Toti o facem. Insa ai grija: atunci cand esti cu o fata este nepoliticos sa te uiti dupa altele. Cea de langa tine se va simti prost, inevitabil. Nu te va considera neaparat infidel, ci prost-crescut si nesimtit, si nu cred ca iti doresti asta.
Asa ca uita-te dupa fete doar cand esti singur sau cu alti baieti. Iar cand esti cu o fata acorda-i ei intreaga atentie. Se va simti flatata sa vada ca nu observi "concurenta"
Daca e cu prietena de mina de ce iar trebui sa se uite la altele pe strada? Prietena ar putea crede ca kear nu-i pasa de ea! Si apoi ce fel de baiat e asta? Nu cred ca ar trebui sa-l mai numim baiat, ci idiot? Ce zici? aaaaaaa?
1. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place ... Si fetele se uita dupa anumiti baieti pe strada Dar daca baiatu se uita dupa toate si le fluiera, le baga in seama intr-un mod grosolan, etc. atunci este afemeiat
2. Daca este cu prietena este un gest foarte urat... adica daca o iubeste si pretinde ca are ochi numai pentru ea. atunci sa demonstreze! ca de la zis pana la facut e cale lunga Nu e infidel (deoarece nu se culca cu ea doar privind-o ), insa iti dai seama ca prietena se simte. penibil cand el intoarce capul dupa toate fetele...
Uite ce e:
1. dragostea nu e egala cu atractia
2.nu o sa renunte el la prietena pentru ca ochii i-au scaparat dupa o domnisoara hot
3.infidel? glumesti nu? suna ca si cum as considera ca cineva ma iubeste, daca doar mi-a imprumutat un stilou!
Chestiile astea trec, iar daca prietena se considera tradata, intoarce capul dupa o fata si zii prietenei:e buna si pentru tine, o sa rideti si o sa va treaca supararea!
Deci daca el este cu prietena de mana si se uita dupa una pe strada, inseamna k aia este mult mai buna decat prietena...si stii u. ce e frumos si lui Dumnezeu ii place
Nu e considerat infidel... poate doar rea a mai schimbe peisajul...doar se uita...nu see duce si sare pe ea
1. Este normal, oricine se uita dupa vreo femeie daca este vreo bunaciune
2. Eh si daca nu te poti abtine, te va intelege nu poti rata ocazii ca astea.
Una din cele mai frumoase acte de dragoste ale sotului meu: eram la restaurant, o dansatoare profesionista dansa in apropierea mesei noastre, s-a uitat insistent spre el, dar sotul meu nu i-a aruncat nici o privire si numarul ei s-a incheiat.
As intra in pamant daca el cu mine fiind ar privi admirativ spre...Never happened!
Pai atata timp cat nu are nici o intentie de a avea de-a face cu ea.totul e in regula cum se zice... Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place!) nu e asa?
Nu neaparat dar odata ce s-a uitat inseamna k ia captat privirea cv anume arata tipa trasnet sau invers era de jale tipa
Nu e infidel, dar este curiozitate. totus el se uita pentru a face o comparatie intre prietena lui si tipa aia ( asa fac eu ) sau pur si simplu vede si el una buna si se gandeste si el la cum ar fi sa aiba...
dar e firesc in orice relatie totus, nu este interzis sa te uiti
Orice baiat cred ca face acelasi lucru
Sa fim seriosi:d
Mai ales daca are la ce se uita
Auroree întreabă: