| adytzu_1864 a întrebat:

as vrea sa stiu si eu ce parere aveti...
1. daca un baiat se uita dupa o fata pe strada?
2. Daca e cu prietena de mana? E considerat infidel? sunt tare curios

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

Nu e considerat infidel insa daca e cu prietena si incepe sa bata apropouri la alta e grav.Ai voie sa te uiti unde vrei, si prietena trebuie stie ca nu poate sa iti interzica asta.

24 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Nu e infidel... e putin afemeiat...tratea-l la timp ca sa nu se agraveze starea...big grin

| florar a răspuns:

Nu cred; cred ca e ca si toti ceilalti, de altfel de obicei se si aude prietena zicand:,, vai de mine, toti sunteti la fel!''

| Mefisto23 a răspuns:

Bai eu am fost dimineata cu sotia mea la cumparaturi. Si la un moment dat am trecut pe langa un magazin d-asta de cosmetice pentru femei. Ea, stiind ca nu am rabdare sa o astept pana face cunostinta cu 1000 de testere si alte prostii. mi-a zis ca daca vreau pot sa o astept afara. Stii cine era langa usa? Eva Longoria, de carton ce_i drept, in marime naturala... Si i-am zis ca nu-i problema! Raman, ca am ce admira! M-a batut matern asa dupa ceafa. Sunt eu infidel? Aaa, ca nu am cum sa ajung langa Eva Longoria, ok! Dar nici tu nu poti ajunge langa toate cele care-ti atrag atentia pe strada! Stai linistit, man!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde gasesti mai femei din astea? Sa se uite urat la mine, daca eu ma uit la alta...Nu mi s-a intamplat niciodata.

mlm
| mlm a răspuns:

Dragul meu, aici apare gelozia, nu ai auzit de "ochii vad inima cere", orice barbat sau femeie poate intoarce capul dupa ceea ce ai place sau i se pare ca ar fi frumos, acest lucru nu poate fi considerat o infidelitate, numai in cazul in care nu esti pofticios si vrei sa vezi cum iti sta alaturi de altcineva, sau sa calci stramb cu alta/altul.

| marsy a răspuns:

Nerushinat tongue

| fabiola a răspuns:

Infidel nu, poate lipsit de bun simt ca nu o face discret!

| abis a răspuns:

Daca te uiti dupa o fata, este in regula, esti un tip normal. Toti o facem. Insa ai grija: atunci cand esti cu o fata este nepoliticos sa te uiti dupa altele. Cea de langa tine se va simti prost, inevitabil. Nu te va considera neaparat infidel, ci prost-crescut si nesimtit, si nu cred ca iti doresti asta.
Asa ca uita-te dupa fete doar cand esti singur sau cu alti baieti. Iar cand esti cu o fata acorda-i ei intreaga atentie. Se va simti flatata sa vada ca nu observi "concurenta"winking

| ryxize a răspuns:

Daca e cu prietena de mina de ce iar trebui sa se uite la altele pe strada? Prietena ar putea crede ca kear nu-i pasa de ea! Si apoi ce fel de baiat e asta? Nu cred ca ar trebui sa-l mai numim baiat, ci idiot? Ce zici? aaaaaaa?

| NuConteazăCine a răspuns:

1. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place tongue... Si fetele se uita dupa anumiti baieti pe stradahee hee Dar daca baiatu se uita dupa toate si le fluiera, le baga in seama intr-un mod grosolan, etc. atunci este afemeiat straight face
2. Daca este cu prietena este un gest foarte urat... adica daca o iubeste si pretinde ca are ochi numai pentru ea. atunci sa demonstreze! ca de la zis pana la facut e cale lunga happy Nu e infidel (deoarece nu se culca cu ea doar privind-o laughing), insa iti dai seama ca prietena se simte. penibil cand el intoarce capul dupa toate fetele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e infidel, chiar deloc care e problema daca se uita? atata timp cat ramane cu uitatul e perfect.Eu de ex cand sunt cu prietenul ma uit dupa baieti si ii mai si zic "ui ce bucata e ala" si radem, si atat...deci nu vad de ce ar fi o problema "uitatul" big grin

| happy.....withoutyou a răspuns:

Uite ce e:
1. dragostea nu e egala cu atractia
2.nu o sa renunte el la prietena pentru ca ochii i-au scaparat dupa o domnisoara hot
3.infidel? glumesti nu? suna ca si cum as considera ca cineva ma iubeste, daca doar mi-a imprumutat un stiloulaughing!
Chestiile astea trec, iar daca prietena se considera tradata, intoarce capul dupa o fata si zii prietenei:e buna si pentru tine, o sa rideti si o sa va treaca supararea!

| cooola a răspuns:

Deci daca el este cu prietena de mana si se uita dupa una pe strada, inseamna k aia este mult mai buna decat prietena...si stii u. ce e frumos si lui Dumnezeu ii place

| alexxa a răspuns:

Nu e considerat infidel... poate doar rea a mai schimbe peisajul...doar se uita...nu see duce si sare pe ea

| SpikE a răspuns:

1. Este normal, oricine se uita dupa vreo femeie daca este vreo bunaciunelaughing
2. Eh si daca nu te poti abtine, te va intelege laughing nu poti rata ocazii ca astea. happy

| Linda a răspuns:

Una din cele mai frumoase acte de dragoste ale sotului meu: eram la restaurant, o dansatoare profesionista dansa in apropierea mesei noastre, s-a uitat insistent spre el, dar sotul meu nu i-a aruncat nici o privire si numarul ei s-a incheiat.
As intra in pamant daca el cu mine fiind ar privi admirativ spre...Never happened!

| alabala_4392 a răspuns:

Toti se uita. Sta in firea lor. Nu ai ce sa le faci.

| girl16flo a răspuns:

Pai atata timp cat nu are nici o intentie de a avea de-a face cu ea.totul e in regula cum se zice... Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place!laughing) nu e asa?

| mikella a răspuns:

De ce intrebi? Ai facut asa ceva find cu prietena ta?

auran
| auran a răspuns:

Mai te uiti dar, nu intorci capul...

| danutza a răspuns:

Nu neaparat dar odata ce s-a uitat inseamna k ia captat privirea cv anume arata tipa trasnet sau invers era de jale tipahee hee

| whocares_5309 a răspuns:

Nu e infidel, dar este curiozitate. totus el se uita pentru a face o comparatie intre prietena lui si tipa aia ( asa fac eu ) sau pur si simplu vede si el una buna si se gandeste si el la cum ar fi sa aiba...
dar e firesc in orice relatie totus, nu este interzis sa te uitihappy

| icsulescu_9871 a răspuns:

Depinde unde se uita la acea fatahee hee.

| Shtef a răspuns:

Orice baiat cred ca face acelasi lucruhee hee
Sa fim seriosi:d
Mai ales daca are la ce se uitablushing