| dana_5450 a întrebat:

Buna as vrea sa stiu si eu cum sa imi dau seama dac m-ai sunt virgina? nu am facut sex pana acum niciodata dar am folosit. acela pentru spalaturi vaginale cere este destul de lung nu stiu ce sa zic nu mi-a curs sange ...si de atunci m-am mai si masturbat de cateva ori (mentionez aveam 14 ani) acum am 17 si sunt foarte ingrijorata

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti virgina pana la primul contact sexual.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cine ți-a spus ca tu, virgină, să faci spălături vaginale?
Învață să întrebi înainte, nu după că riști o deflorare incompletă. De asemenea nu este obligatoriu sângerarea, himenul nu este vascularizat.
Consultul ginecologic spune care este situația de fapt!
Pa, pa.

| RXN a răspuns:

E posibil sa-ti fi fisurat himenul,dar poti verifica si singura,stand pe pat in sezut, cu picioarele desfacute si cu o oglinda intre picioare. Daca himenul e intact, ar trebui sa se vada la intrarea in vagin.Trebuie sa ai habar totusi si ce trebuie sa vezi.
Oricum, virgina esti pana vei intretine relatii intime, indiferent daca himenul este sau intact.

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Daca furtunasul de la chestia aia pentru spalaturi vaginale era subtire, e posibil sa fii ok. Dar daca prin masturbare intelegi introducerea degetelor/obiectelor in vagin, e destul de probabil ca himenul tau sa se fi rupt. Nu-ti face griji, daca ai un prieten care te iubeste mult, nu o sa ii pese ca nu mai ai o bucatica de piele intreaga (himenul).

| blumarine a răspuns:

Sa va spun...nu conteaza asa mult himenul,medicinal da, insa altele fac sex oral si se cred virgine, daca nu ai avut act sexual esti virgiiinaaa!

| bonck a răspuns:

Dana iti raspund eu ca o intrem pe soramea da add justpower97