| Rizer a întrebat:

As vrea sa stiu si eu daca e adevarat ca daca faci sex in primele 10 zile dupa terminarea menstruatiei, si inainte cu 10 zile de venirea menstruatiei nu ramai insarcinata, chiar daca ejaculeaza in tine? Astept un raspuns serios!
.

18 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Asa stiam si eu. dar asteapta un pic ca sigur se v-a gasi cineva sa ne contrazicahee hee

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Total FALS! 10 zile dupa terminarea menstruatiei inseamna cam a 13-15-16 zi a ciclului menstrual, adica exact cea mai fertila perioada a ciclului. Si din nou 28 fara 10 inseamna 14... tot fertila.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Normal ar fi ca in aceasta perioada sa nu ramai gravida. Dar e bine sa ta protejezi pentru a nu avea surprize neplacute.

| Rizer explică:

Si pana la urma imi ziceti si mie, cand e bine sa o faci fara griji, cam in ce zile?

| Rizer explică:

Si pana la urma imi ziceti si mie,cand e bine sa o faci fara griji,cam in ce zile?

| Rizer explică:

Si pana la urma imi ziceti si mie,cand e bine sa o faci fara griji,cam in ce zile?

lolita
| lolita a răspuns:

Asta este exact cea mai fertila perioada, cel mai probabil sa nu ramai insarcinata este in timpul menstruatiei.

lolita
| lolita a răspuns:

Ps: tu asculta de "batranii" de pa aici, vad ca unii copilas nu prea le au cu astea.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu stiam 7 zile de la inceputul menstruatiei (minus 3 zile menstruatia raman de fapt 4 zile ) si cu 7 zile inainte de venirea menstruatiei. Pentru asta trebuie sa ai un ciclu stas la 28 de zile, dar depinde si de organismul fiecareia.Eu am aplicat acest procedeu si nu am avut probleme niciodata.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Kittyalexandra ai grija, ai gresit la calcule...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Asta e doar teorie, confirmata de cele cu ciclul regulat! Dar Natura face muuulte farse... Folositi prezervativul! Nu merita riscul!

| byank a răspuns:

Eu te-as intreba ceva: menstruatia iti vine la intervale regulate? daca da (la fel ca si mie), iti spun ca eu n-am intins coarda la mai mult de 3-4 zile. dar daca nu... nici macar sa nu incerci ca dupa vreo 9 luni te trezesti la spital cu nejte dureri groaznice si cu ai tai langa tine: "ti-am spus ca nu trebuia sa te las sa iesi din casa atunci..." rolling eyes si nu cred ca merita riscu happy

| oniska a răspuns:

In principiu metoda calendarului, nu prea este sigura, mai ales daca nu iti vine regulat. Exista o minima sansa sa ramai chiar si cand esti in perioada aia (e foarte mica, dar exista). Deci cu atat mai mult dupa 10 zile sau inainte de 10 zile. Parerea mea este sa folosesti o alta metoda... O sa dormi mai linistita...Viziteaza un cabinet de planning sau un ginecolog. Te vor ajuta

| utilizator.tpu_7269 a răspuns:

Hellooooooooooooo...cine a zis asta?
Nu e adevarat. Oricand va ejacula in tine apare riscul de a ramane insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da o sa ramai insarcinata

| georgell1 a răspuns:

Poti sa o faci oral sau anal..asa esti sigura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 zile cu totul.Asta inseamna ca daca ai 4zile ciclu iti mai raman 6 zile

| M.J. a răspuns:

Asa stiam si eu, dar...cred ca mai bune ar fi niste anticonceptionale.si eu ma gandesc la ele de ceva vreme