anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu si eu de ce ma indragostesc foarte repede cand imi fac o prietena noua dupa cateva zile ma loveste cupidon! Ce as putea sa fac sa nu ma mai indragostesc? Voi cat de repede va indragostiti?winking

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cel mai probabil ai o mare nevoie de afectiune, si cand iti place o tipa noua, faci o proiectie, adica o vezi asa cum ai vrea sa fie, si... te indragostesti! Nu e rau, in sine, dar sa nu ajungi sa suferi, ele sunt mai altfel! Fii cu mai mult discernamant, incearca sa o cunosti mai bine, cauta preocupari comune etc..., si apoi mai vezi. Success!

auran
| auran a răspuns:

Eeei, nu prea cred ca este dragoste ci atractie 'Fatala"

| dulshe a răspuns:

Eu sunt contrariul tau, pana ma indragostesc dureaza mult, la inceput e o simpla atractie chiar daca eu zic ca il iubesc, si apoi dupa daca incep sal iubesc. Nu cred ca te-ai putea schimba, daca asa tea dat dumnezeu nu poti sa te schimbi.happy

| jedi_7867 a răspuns:

Ce ai putea face? Invata sa fii fericit singur!
Cu cat nu vei avea nevoie de cei din jur pentru a fi fericit cu atat le vei lasa libertatea de a face ce vor iar tu vei putea darui din surplus, nu vei mai ajunge in postura de a te agata de fiecare persoana care crezi tu ca te-ar putea face ceva mai fericit.

| maiamichel a răspuns:

Varsta te rog? cu cat ai mai multe experiente cu atat devi mai cumpatat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maiamichel am 19 ani!