Preventia este de preferat! Multe tinere in inconstienta lor dar mai ales a partenerilor, ajung in aceasta situatie, si nimeni nu le spune ca, risca enorm ca dupa avort, sa nu mai poata ramane insarcinate! Si mai tarziu, dupa ani, apar disperarea si cheltuielile enorme pentru a putea avea totusi propriul copil. Mai bine se lasa sarcina, se cauta intre timp o familie care ar vrea sa il adopte, si se face astfel un mare bine trilateral: pruncului nevinovat, tinerei si familiei adoptive! Se mai poate face si o conventie prin care familia adoptiva sa ajute mama cu analize, medicatie si alimente si vitamine, pe parcursul sarcinii si dupa!
Nu lua o decizie pripita! Consulta-te cu cat mai multi, dar mai ales cu familia si partenerul. Daca el e refractar, oricum, tu ai decizia suprema! Este organismul tau!
O alta solutie, oarecum extrema, ar putea fi si sa apelezi la ajutorul unei manastiri de maici. Viata copilului este cea mai importanta!
Ca nuanta adiacenta si "exotica", acum vreo 2 ani, o maicuta care a ramas insarcinata cu un barbat din afara manastirii, a renuntat la viata din manastire, si a ales Viata si implinirea ca femeie si Mama, dand nastere la 2 fetite gemene, pe care le creste fericita!
Dupa cum vezi, solutii Pozitive exista mereu!
Modul de desfasurare a unui avort medicamentos se produce astfel : ""la prima consultatie, un examen echografic confirma varsta sarcinii mai mica de 9 saptamani. Apoi, pacienta este consiliata de specialist, care ii explica modul de actiune al medicamentelor Prostaglandine si care se asigura ca femeia obtine raspunsuri pentru toate intrebarile. Istoricul starii de sanatate este evaluat cu grija si, daca toate criteriile sunt indeplinite, medicul inmaneaza pastila avortiva, pentru administrare orala. Dupa administrarea pastilei avortive la clinica, femeia trebuie sa se astepte la o sangerare, ale carei debut si cantitate difera, de la caz la caz. In unele situatii pot surveni sangerari mai mari, egale sau mai mici comparativ cu sangerarile menstruale. Exista de asemenea posibilitatea sa nu apara nicio sangerare, pana in momentul administrarii Prostaglandinei. La un interval de timp dupa administrarea orala a tabletelor de Prostaglandina (uneori chiar dupa 20 minute), pot surveni contractii si/sau sangerari. In timpul urmatoarelor 2-8 ore, majoritatea femeilor pierd sarcina. Contractiile, sub forma de crampe, pot creste si descreste in intensitate, timp in care embrionul este eliminat. Fiind foarte mic, de multe ori trece neobservat. Sangerarea dupa administrarea pilulei abortive este mai mare decat dupa avortul chirurgical. Dupa 1-2 saptamani, este programat un examen medical in urma caruia medicul se asigura ca procesul este complet."" Avort medicamentos = 250 Lei include: consultatie, ecografie, medicatie, recontrol.
Tel.: 0727235233 http://avortchiuretaj.ro/ Multa sanatate!
Soundofsilence întreabă:
Annmaria17ana întreabă: