@ pamfletarul am luat meditatii de limba spaniola, si pana termin liceul am timp sa mai iau in continuare.
@ pamfletarul nu as vrea sa fiu sustinuta de parinti, pentru ca am o oarecare problema in familie, neintelegandu-ma cu tatal meu, care e "baza" banilor in casa. de-aia am si zis ca vreau sa plec sa fac o facultate singura, pentru ca tot timpul mi se reproseaza ca invat pe banii lui.
Bine, e f. bine ca te preocupa invatarea limbii sp.; din cele ce mai spui tu, am inteles (gresesc oare?) ca vrei sa faci studiile pe cont propriu (probabil, sustinuta financiar de parinti) inscriindu-te acolo inca din anul intai; daca-i asa, cauta sa iei contact (online, prin e-mail) -din vreme!- cu Universitatea ca sa afli care sunt formalitatile (acte, documente, taxe, etc.) si la ce termen trebuie indeplinite (corespondenta se poarta in lb. spaniola). Tot de la ei, poti primi informatii in legatura cu posibilitatile de cazare intr-un campus universitar unde sa-ti faci o rezervare la un pret rezonabil.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: