Bună.
Nu este nimic de râs, simplu și la obiect dă dovadă de educație și sinceritate și îi spui că nu ai experiență!
Nu ești nici prima și nici ultima! Nu s-a născut nimeni învățat!
Baftă și știu că te vei descurca.
Pa, pa.
Sa fi proaspat spalata pe dinti, sa nu tii gura si buzele stranse, ci moi si relaxate, si nu uita ca nu e nici o graba! Incet, cu curiozitate si calm, o sa inveti, nu e mare lucru, dar sa nu te sperii daca o sa-ti bage limba in gura, o sa se joace si o sa o suga pe a ta! Cam pe aici se invart lucrurile! Calm si success!
Eventual poti exersa, sarutandu-ti partea superioara/spatele palmei, si chiar si cate un degetel - ca sa nu te sochezi cumva daca il apuca sa faca si asta, daca te va place foarte tare si poate te va mangaia si pe fund, sau va incerca si cu sanii! o mana acolo, una dincolo!
Si eu eram asa mai dmeult inainte sa ma italnesc cu un baiats i m-am invatat cu o prietena poate e ciudat. dar nu cred ca sunt prima care a invatat cu o fata asta
Sarutal pentru inceput iar apoi orice ce contact mai ciudat ar face u sa il aprobi
nici eu nu stiu dar m-am sarutat de mii de ori
Http://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y
sper ca ti-a fost de folos:)
funda?;;)
si app...sa ai parte de o intalnire frumoasa:X:X
si nu uita:lasa-te dusa de val.aici nu ai cum sa gresesti:-j
Eu zic sa nu te lasi din prima dusa de val...adica eu sincer daca as fi in locul tau nu i-as permite sa ma sarute frantuzeste as merge la un film la o plimbare prin parc... l-as cunoste mai intai foarte bine si apoi as face urmatorul pas