| Roxed a întrebat:

as vrea sa va cer parerea. De 2 ani si jumatate am o relatie cu un baiat. Parintii nu imi dau voie cu el,noi ne iubim si tot timpul ne intalnim pe ascuns,ne intelegem destul de bine, doar ca nu exista zi in care sa nu fie o cearta! va rog.o parere

8 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Nu e bine ca exista cearta inseamna ca exista frustrasi lamuriti-le prin dialog sincer deschis si apoi mai vezi cum e

| Djlsghtnquuw a răspuns:

De ce va certati? Certurile dese duc de multe ori la despartire, incearca sa lasi de la tine, spune-i sa nu mai cautati motiv de cearta din orice, pentru ca ajungeti mai incolo sa va urati decat sa va iubiti.

| neutrino a răspuns:

Asa sunt marile iubiri: cu scantei. Si daca mai este si pe furis, asa cum se intampla la voi, este o iubire aproape perfecta.

| Azµre a răspuns:

Să vă stăpâniți emoțiile, să discutați deschis despre asta găsiți o cale de mijloc!

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Sa nu fie o cearta, intre tine si el sau intre tine si parintii tai? Daca te certi cu el atunci ar fi cazul sa ii dai papucii. Daca te cearta parintii atunci de ce nu le arati ca baiatul cu care umblii tu e altfel de cum il cred ei.Aratale ca nu au de ce sa se teama pentru tine.Ar fii bine sa nu te mai intalnesti cu el pe ascuns, mai bine sa stie pentru ca daca afla parintii tai ca ii minti si le ascunzi chestii, isi vor pierde increderea in tine si nu te vor mai crede niciodata...va fii chiar mai rau pentru tine

| cristinacik a răspuns:

Probabil certurile sunt cauzate din cauza faptuluui ca va intalniti pe ascuns. Nu iti face griji ca doar mai exista si creturi. iar parintii, ei bine aveti mare mare grija

| IonutCostinBancila a răspuns:

Ma adul pe baiatul ala in fata parintilor tai si dupa fai sa vorbeasca unul cu celalat dupa n-o sa mai ai probleme iti garantez

| andazuza a răspuns:

Pai cearta e sarea si piperu' intr-o relatie... impacarea conteazawinking