| Dyony01 a întrebat:

Buna :*! As vrea sa va cer parerea, pentru ca incep sa cred ca nimeni nu-mi poate da un sfat decat cineva care nu ma cunoaste si vede problema intr-un fel mai diferit! As fii foarte recunoscatoare daca mi-ati da un sfat sincer si repede!
Deci, Am 16 ani jumatate si sunt intr-o relatie cu un baiat de 17 ani. Avem 5 luni de cand suntem impreuna, mereg totul super ok, il iubesc enorm dar mi se pare putin cam materialist, in sensul ca isi doreste o fata cu bani, eu nu fac parte dintr-o familie bogata, ci modesta. Si nu cred ca ar merge relatia cand va afla unde locuiesc, si nici parintii lui nu cred ca ar vrea ca baiatu lui sa vorbeasca cu o fata ca mine, avand in vedere ca taica-su ii spune mereu sa-si gaseasca o fata cu bani.
Plus ca... ne intelegem perfect, si o sa vina si timpu sa vina sa-mi cunoasca parinti, iar cand o sa-o vada pe mama o sa-i cada fata, e foarte grasa... si sigur o sa-i cam pice fata cand o sa vada si unde stau si pe mama, pur si simplu mi-e rusine cu ea, stiu ca sunt o nesimtita si ca m-a crescut, si mi-a dat tot ce e mai bun. da colegi sun rai, lumea e rea, nu vreau sa aud vorbe gen " uite'o si pe ma-sa lu asta e ca o balena"
Ce credeti mai bine incerc sa termin relatia asta, pentru ca ar durea foarte tare sa vin cu el. si a doua zi sa-mi spuna ca ne despartim.
Va multumesc :*!

Răspuns Câştigător
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Am sa iti dau un sfat si crede-ma ca vorbesc din experienta: pretuieste ceea ce ai acum pentru ca intr-o buna zi vei pierde si vei plange mult si iti vei dori sa poti intoarce timpul inapoi sa te poti bucura macar pentru o clipa de ce aveai odata dar viata nu se intoarce pentru nimeni. Mama ta e mama ta, nu trebuie sa iti fie rusine cu ea. E femeia care te-a crescut, care te-a ingrijit, care s-a sacrificat de atatea ori pentru tine, care ti-a oferit totul si datorita careia ai ajuns acolo unde esti acum. Daca ea vrea sa slabeasca o poti ajuta cu o dieta sau cu niste exercitii deci problema asta se rezolva cu multa vointa. Asta esti tu si un baiat care nu te apreciaza pe deplin pentru ceea ce esti nu merita sa te aiba. Nu iti mai fie rusine cu ceea ce ai, fii mandra de tine. Nu esti o milionara care locuieste intr-un penthouse, esti o fata normala care traieste intr-un mediu modest. Lumea mereu va vorbi de noi, le dam un subiect prin simpla noastra prezenta. Uite-o si pe asta cum arata, uite-o si pe asta cu cine umbla, uite-o si pe asta unde sta s.a.m.d. Daca se aduce in discutie subiectul cu " El doreste o fata bogata" atunci ii spui ca tu nu esti asa. Nu te desparti de el acum, mai bine vorbesti cu el.

20 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Eu zic sa mai astepti putin si cand va venit momentul sa vina la tine acasa atunci o sa iti dai seama daca te iubeste. Daca tine cu adevarat la tine o sa te accepte asa cum esti.Tu nu trebuie sa te schimbi, daca el nu te va accepta insemna ca nu a fost el pentru tine si se va gasit un baiat care sa fie.Nu ai de ce sa rupi relatia daca va intelegeti bine pentru motive de genu acesta.Cu toate ca din pacate el isi doreste altceva de la viata, dar asta o sa vezi pe parcurs.Cat despre mama ta fi mandra ca o ai, ce conteaza cum arata! Bafta! :*

| SweetAl3x a răspuns (pentru Nextone):

Chiar trebuie sa fii mandra ca o ai! Si sa gandesti putin mai matur... daca el rade, ii dai peste nas intr-un mod mai "profi". Dar cel mai bine, daca nu te simti pregatita indeajuns sa faci fata unor din astea de pustan, mai bine mai asteapta.
Auzi si la taica-su, ce sfaturi ii da...

| Ronnix a răspuns:

Daca si el te iubeste, te accepta asa cum esti, cu bune cu rele.

P.S: Daca as fi fost in locu' lui si as fi citit asta, m-as fi despartit de tine la faza cu "mi-e rusine cu mama". O fata cu cap, n-ar spune niciodata asa ceva, dar ce sa faci... asta e, fetele ca tine sunt "cautate" in ziua de azi.

| Dyony01 explică (pentru Ronnix):

Multumesc frumos de raspun :*!

| OnnyMady a răspuns:

Nu vreau sa te judec dar iti zic doar atat tu zici ca lumea e rea,dar tu singura zici ca iti este rusine cu mama ta... fara jigniri dar si tu faci parte din lumea asta rea,cum sa-ti fie rusine cu ea? De ce sa-ti fie rusine de cineva care mereu e langa tine si te sustine, pur si simplu raman uluita de societatea din ziua de azi, de ce conteaza mai mult ambalajul decat continutul?
In legatura cu baiatul daca te iubeste nu va conta situatia materiala, sa iubesti cu adevarat insemna sa nu iti pese de asemenea detalii.
Ce sa zic, Succes si SA ITI SCHIMBI MENTALITATEA.

| Dyony01 explică (pentru OnnyMady):

Am sa incerc sa ma schimb, multumesc de sfat :*!

| neutrino a răspuns:

Pana cand te vei marita vei schimba o duzina de baieti si cred ca nu doresti sa-i chemi pe toti acasa.

| Oana92 a răspuns:

Ar trebui sa iti fie rusine cu tine pentru ca esti o superficiala. Unii copii nu isi dau seama ce parinti speciali au si ar merita niste brute in schimb sa vada diferenta. Iti e rusine cu situatia ta? Pune mana si munceste, fa-ti singura bani daca nu te multumesti cu putin. Nici eu nu am avut bani cu sacu, dar parintii mei au facut pe dracu in patru sa imi ofere mie si surorii mele tot ce era mai bun si pentru asta ii respect si am sa ii respect mereu. Si am muncit de la 14 ani, nu ca sa ma intretin si nu pentru ca nu imi ajungeau banii ci pentru ca am vrut sa stiu valoarea banului. Si nu am facut doar avon, am muncit serios, am carat saci de detergent desi eram platita pentru contabilitate, am urcat etaje intregi cu pachete de 20 de kg si nu am murit. Cand vad cat ma chinui eu pentru bani, cat muncesc intr-o ora pentru 7 lei! nu imi vine nici sa ii arunc pe geam nici sa-i critic pe ai mei ca au dacie si nu mertan. Si ii si apreciez mai mult pentru ca stiu cat de greu le-a fost. Pune mana si munceste si tu asa sa vezi cum o sa apreciezi ca ti-au oferit un acoperis si cum nu o sa mai observi ca mama ta e grasa. Aaaa...si e grasa, dar cand iti da bani si iti face mancare nu e grasa, atunci e mama, nu?

| sayWhaaat a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine niciodata cu ai tai, cine te vrea trebuie sa te accepte asa cum esti.
Ar fi o greseala sa te desparti de el, fara ca macar sa-i dai o sansa, sa vezi cum reactioneaza. Daca nu e sa fie, asta e, are balta peste!
Succes!

| Dyony01 explică (pentru sayWhaaat):

Multumesc foarte frumos de raspuns :*!

| C26 a răspuns:

Buna..Pai ar trebui sa crezi in tine.In primul rand daca te iubeste te accepta asa cum esti.Si el nu sta cu mama ta, sau cu casa ta, el sta cu tine happy Ar trebuii sa te accepte asa cum esti, daca el te iubeste si se simte bine cu tine, si in primul rand iti iubeste sufletul nu ar avea de ce sa rada, sau de ce sa se desparta de tine happy Acum faci cum crezi.

| Dyony01 explică (pentru C26):

Multumesc foarte mult de raspuns:*

| 010101012 a răspuns:

Eu zic sa-i faci cunostinta cu parintii tai. Ce s-o intampla, s-o intampla dar macar nu ai regrete ca nu ai incercat. Incercarea moarte n-arewinking

| Dyony01 explică (pentru 010101012):

Multumesc frumos de raspuns :*!

| SammiSchüler a răspuns:

In primul rand, e mama ta. nu are de ce sa iti fie rusine cu parintii tai, mai ales cu mama ta. daca spui ca taicasu ii baga in cap sa isi gaseasca o fata cu bani si tu spui ca faci parte dintr-o familie cu venit normal atunci o sa ai o viata grea daca el nu deschide ochii. dar fi serioasa, doar nu stai in gunoaie. atata timp cat iti permiti toate utilitatile nu vad care ar fi problema. incearca sa porti o discutie cu el si daca el chiar tine la tine atunci nu ii va pasa de ce spune tatal lui sau alte porcarii.

| Dyony01 explică (pentru SammiSchüler):

Iti miultumesc foarte mult de sfat :*!

| Bloom_2977 a răspuns:

Eu cred ca intr-adevar cum au spus si altii daca te iubeste cu adevarat nu te va lasa indiferent de situatie, daca te iubeste te va intelege si nu te va lasa, dar de mama ta nu-i frumos sa zici asa, indiferent cum e ea este mama ta si trebuie s-o apreciezi asa cum este caci chiar daca prietenul nu te va mai iubi mama ta va fi linga tine si nu te va trada cum fac altii.cred ca ar fi mai bine sa nu o mai numesti asa si s-o accepti, atita timp cit tu nu o accepti nici altii nu o vor accepta.bafta si nu te supara de ce team scris happy

| Dyony01 explică (pentru Bloom_2977):

Multumesc frumos de raspuns :*! Si nu ma supar :*!

| Alinaaaxyz a răspuns:

Acum iti zic parerea mea. el,nu ar trebui sa se uite dupa taicasau,o fata cu bani nu stiu ce,daca te iubeste te accepta asa, eu zic ca daca va iubiti asa mult (si daca te iubeste si el ) cand va veni timpul sa il duci acasa o sa-l duci, si daca o sa auzi vorbe urate la adresa mamei tale, sau ca nu ai o situatie financiara foarte buna sa-i spui : Iubeste-ma pentru cine sunt, nu pentru ce sunt. Bafta.

| stalinyo a răspuns:

In primul rand sa nu-ti mai fie rusine cu mama ta nu are nimic ca este mai grasa... iti propun sa vorbesti sincer cu el si sal duci la tine acasa daca chiar te iubeste si vrea sa fie cu tine tace daca nu ce sa facem cum ai ziso si tu " lumea e rea"