Mai intai vorbeste cu mama ta si lamureste-o.Cu ajutorul ei, o sa-l convingeti si pe tatal cel "strict". Prietenul tau a sacrificat un an din viata lui doar ca sa fiti impreuna.Va trebui sa gasesti si tu curajul sa-ti infrunti si sa-ti convingi tatal. Poate ca va fi chiar mai multumit stiind ca nu vei fi singura acolo si ca exista si un baiat pe care il iubesti in viata ta, deci n-o sa stea nelinistit ca cine stie ce faci tu pe-acolo.Hai,curaj!
Isabella. hmm dificila intrebare. Spune-i tatalui tau - Tata vreau sa stau cu prietenul meu in propia locuinta, am plecat deja pe 20 de ani. nu sunt mica. au trecut deja 3 ani de cand sunt cu el. si doar nu vrei sa stea la noi in casa nu? asa ceva Noroc pa
L-as infrunta pe tatal meu si i-as spune ca sunt majora, sunt constienta de faptele mele si sunt dispusa sa imi asum orice risc cu el. Cea mai buna cale e sa ii arati ca esti matura si foarte sigura de pasul pe care urmeaza sa-l faci. Good luck
La 18 ani am plecat de acasa am pus degetu pe o harta si am plecat) deci esti majora nu cred ca e vreo problema atata timp cat va descurcati cu bani, alea alea. Luati aceasta decizie pas cu pas sa fi sigura ca faci cee ce trebuie.
Eu i-as spune mai pe ocolite mai cu rusine dar i-as spune pentru ca esti destul de mare si-ti poti purta singura de grija.si pana la urma daca tatal tau nu este de acord faci ca tineuh stai cu el nu tatal tau:*:*:*sper ca ti-am fost de succes. oricum o sa se afle la un momendat :*