| Elena1234456 a întrebat:

As vrea sa va cer un sfat :blushing: mereu m-ati ajutat si sper ca si acum o veti face.
Nu il bagam in seama deloc, pana am devenit colegi de banca. Am inceput sa vorbim (normal) dar doar la scoala.Cand i-am cerut ID-ul mi-a spus DRAGUT PRETEXT si mi-a zambit. bineinteles ca am rosit. Ne tachinam foarte mult (tinem si scorul), avem un fel de jocuri ale noastre. Dar nu vorbim niciodata pe mess sau la telefon :unsure: si nu inteleg asta,cu alte colege vorbeste dar doar despre teme si chestii din astea. uneori ne mai "atingem" prin ore,repet: ma tachineaza foarte mult x_x mai facem schimb de telefoane sa ne jucam, ieri am facut o poezie si l-am rugat sa nu mi-o citeasca, si mi-a luat-o si l-am alergat prin clasa :salut:
Sincer, eu nu inteleg ce vrea de la mine :unsure: mai face glume prin timpul orei si chestii din astea. voi ce credeti? si cand m-am machiat odata, m-a intrebat ceva de genul "pentru cine te-ai machiat" si i-am bagat o poveste la caterinca. si imi zice "nu schimba subiectul te rog" straight face deci. oare ma place?sadMentionez ca sunt clasa a 9-a.

Răspuns Câştigător
| Deeviiil a răspuns:

Probabil ca i`ai devenit draga prin felu tau de a fibig grin si e probabil si sa te placa daca zici ca aveti acele tachinari, jocuri de ale voastre:* daca crezi ca iti place si tie de el incearca sa vorbesti cu el si sa vezi cum sta treaba mai exact:* cine stie poate o sa aveti si o relatie frumoasa:d daca va intelegeti asa binebig grin

3 răspunsuri:
| impresivepanda a răspuns:

Dap. Te place logic ne intrebi ca sa fii sigura? pentru ca cred ca ti-ai dat seama si tu ca te place.si e interesan tipul asta, asa mi se pare merita sa il cuceresti.

| MasterYoda a răspuns:

Il cheama cumva Mircea Solcanu?

| google334 a răspuns:

Incearca sa-ti casitge atentia big grin