Ceau
este foarte frumos sa fii indragostita, nu de judec pentru ca dragostea nu are varsta :X:Xdaca spui ca el ti'a dovedit ca te iubeste, adica daca ti'a aratat si prin fapte nu doar din vorbe atunci este ok, ai grija pentru ca unii baietii sunt cam ''porci'' si profita de naivitatea fetelor de varsta ta si a mea, ai grija si daca inima iti spune ca el nu este ca altii atunci sa ai grija sa il pastrezi mereu pentru ca nu sunt multi baietii asa:*:*
succes si sa fii iubita!:X:X
E cam mare diferenta de varsta. Parerea mea, o relatie asa nu rezista foarte mult timp. Mai bine gaseste-ti unul de varsta ta.
Eu la 13 ani umblasem cu unu de 24... Dragostea nu are varsta!
Sper sa va iubiti mult :X
Mno lasa ca merge la tine e ok eu am colege care au iubit de varsta cu tata lor Pai acum asa e la moda sa se lipeasca fetele cu"tati"sau "bunicu"ca are buzunaru gros
Depinde de ce vrea el de la tine. In vederea varstei nu am ce zice, am o colega care a fost cu un baiat mai mare decat ea cu 12 ani. Vezi tu ce faci, dar ai grija sa nu te foloseasca doar. Cred ca toti baietii de varsta lui dar si mai mici(ma refer la cei de 18, 19 ani etc) se folosesc, adica doar unii. Depinde de cum se va comporta el dupa ce vine inapoi si cum va veti intelege mai incolo. Tu decizi ce faci. Si sa va iubiti mult, mult. Pa Pa
8 ani nu e o diferenta mare, dar tu esti prea mica, eu nu te judec dragostea nu are varsta te pupic si fi cu bagare de seama
E aiurea diferenta asta de varsta. in general nu doar la voi. Eu am 19 si prietena mea 22 si e aiurea ca ne certam maxim. Sincer cred ca ar trebui sa cauti pe cineva mai apropiat ca varsta de tine. Si nu cred ca el te a luat sau te ia in serios
Pai na eu la 12 ani eram cu unu de 23 da stiu ca nu am stat mult cu el
la voi u e diferenta mare adica depinde si de cat de matura esti si daca vrei sa iti incepi viata sexuala ...iti dau un sfat daca vrea sa o faca cu tine cand vine in tara accepta decat sa se intample altceva succes
Stiu prin ce treci pentru ca si eu am patit acelasi lucru. Dar s. a dovedit ca doar vroia sa ma f. e Sti tu. Depinde si de caracterul lui. Ai grija cum se va comporta cand se va intoarce si decide daca mai stai cu el sau ii dai papucii! Sper ca ti-am fost de ajutor cat de putin! PaPa te pup