anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
As vrea sa va intreb daca e adevarat ca poti ramane insarcinata prin haine, adica daca mimezi un act sexual dar cu hainele pe tine. Luna trecuta am mimat si eu un act sexual cu prietenul meu si dupa am vazut un subiect la wowbizz ca poti ramane insarcinata daca partenerul ejaculeaza in pantaloni si dupa va frecati unul de celalalt si sperma ajunge in zona vaginala si scrica ca poti ramane insarcinata prin acest mod, e adevarat? Va rog spuneti-mi fara sa ma judecat, de doua saptamani sunt disperata nu mai am liniste. Multumesc anticipat.
Dau funda

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

NU poti ramane insarcinata prin haine. Wobiz este o emisiune in care scopul este sa-si bata joc de privitori. Li se baga pe gat tot felul de manelisti, povesti imorale, isi fac reclama multe prostituate si agenti de prostituate si se spun tot felul de minciuni cu scopul clar de a-si batjocori privitorii si a-i afce sa se simta cat mai prosti si cat mai suspusi, ca apoi sa fie manipulati. Nu poti ramane insarcinata prin haine, e imposibil, vei invata la biologie la liceu de ce

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu trebuei sa fii un copilas de 8-10 ani, altfel nu ai pune intrebari fara sens, ca cea de mai sus.
In plus, nimic nu poate ajunge in zona ta vaginala daca esti imbracata, pentru simplu motiv ca zona ta vagianla este 100% in interiorul tau, nu afara!
Nu, nu se ramane insarcinata prin haine si copii nu sunt adusi de berze!
Nu va mai jucati de-a sexul, ca intr-o zi vei observa ca-ti creste burta si nu ai habar cum s-a intamplat.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este posibila aparitia unei sarcini in asemenea caz.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Prin haine nu ai cum, cel mai des prin contact sexual poti ramane insarcinata, iar mai rar la inseminare artificiala.

| maliska777ma97 a răspuns:

Sigur ca nu poti fii linistita. Chiar daca nu te poti liniste fa-ti un test pentru linistea ta. pa

| dd88 a răspuns:

E o porcărie uriașă, nu are cum sa treaca prin atatea straturi