Draga mea, nu ai pentru ce sa fii speriata! Stii, mai intai este placerea si apoi durerea. Nu te mint, durere este! Dar nu insuportabila! Incearca sa vorbesti deschis cu prietenul tau si sa fie bland. Sa stii ca foarte mult ajuta si un lubrifiant. Pentru ca altfel o sa alunece. Ca daca esti uscata, va fi chin corpul nostru difera de la fata la fata. Spre exemplu eu, am avut un noroc sa nu ma doare aproape deloc, datorita himenului elastic. Si nici de sange sa nu ti faci griji. Nu trebuie sa ti curga fix atunci sange, si sa ti curga un rau ca si cu ai avea mana taiata, nuuu! Curg cateva pete de sange prin acel lichid, asta fiind in urmatoarele zile. Nu ai pentru ce sa ti faci griji! Si intotdeauna protejat si daca ai menstruatia regulata, informeaza te de pe internet si calculeaza ti perioada fertila si zilele cu riscul slab de sarcina. Fara frica, toate am trecut prin asa ceva si n a murit nici una! Bafta:*
Cat timp dureza durerea?
Cat timp dureaza durerea?
La 13 ani te va durea pentru intreaga viata. Asadar, mai asteapta cativa ani, spre binele tau si spre disperarea baietilor din jurul tau. Si la acest capitol trebuie sa fii putin isteata, daca nu chiar desteapta.
Durerea nu va fi pentru toata viata. Durerea va fi atunci pe moment, in momentul dizvirginarii. Ca sa zic asa, poate ca te vei simti putin jenata sau o mica durere placuta la puta. Adica, iti inchipui, puta mica si a intrat organul baiatului. E bine ca vrei sa te informezi de la aceasta varsta si sa stii si riscurile. Si cand o sa mai cresti, daca ti e frica, nu o fa! Ca toate vin la timpu lor. Sa stii ca durerea poate fi provocata si din cauza ca iti este frica si pentru ca vei fi incordata din cauza durerii. Poti sa astepti pana dupa 17-18 ani...pentru ca atunci corpul tau va fi indeajuns de dezvoltat ca sa fie prrgatit pentru asa ceva
Eu eram curioasa fiindca am auzit tot felul de povesti si eram putin speriata.
marmotavorbareatza întreabă:
AnonimA întreabă:
anonim_4396 întreabă: