Daca el a continuat relatia cealalta atunci inseamna ca nu are destula incredere in voi doi, in relatia voastra. Si o relatie este bazata pe incredere, la fel de mult ca pe iubire, comunicare si intelegere. Cand se va intampla ceva nelalocul lui, tot el va fi cel ce va da inapoi. Daca vrei sa fi cu cineva care lupta pentru iubirea lui, atunci ma tem ca nu ti-ai gasit persoana potrivita. Si chiar daca l-ai ierta, acum ai mai putea avea tu incredere ca relatia voastra va dura?
Totusi, sunteti si voi la o varsta, si poate nu are atata experienta, sa fie totul o singura, mare, greseala, daca acesta este cazul, si stii sigura ca este doar o "balbaiala" a lui, atunci tu stii cel mai bine ce sa faci, adica daca simti ca merita sa te duci mai departe cu el sau nu.
Domnul sa fie cu voi.
Nu! Daca intr-adevar ii parea rau, nu mai continua relatia. A mai continuat cateva zile, probabil ca sa mai se culce cu fata aceea sau nu stia cum sa ii spuna ca nu mai pot fi impreuna. Urat din partea lui. Nu accepta sa mai fii cu el.Acest baiat nu merita o a doua sansa. Daca faci greseala sa ii acorzi o a doua sansa e foarte posibil sa se repete figura, si nu ai vrea pentru ca tot tu vei fi cea care sufera!
pa, pa.
Eu cred ca nu are rost atat timp cat dupa ce a aflat ca utu stii de aventura lui nu a incheiat nu are rost.mai bine suferi acum putin decat mai tarziu. e decizia ta, bafta!
Pai in mod normal nu ar trebui, dar daca tii atat de mult la el pot sa te impaci dar dupa o perioada indelungata, sa il fierbi putin, sa il faci sa regrete...acum depinde de tine u iei degizia ori deloc ori dupa o perioada mai lunga de timp
Daca te-a inselat 1data o s-o mai faca 1data.si tot asa, daca u de fiecare data il ierti!
Hmm, ce tupeu are.
Adica a mai si continuat relatia cu tipa aia desi tu stiai...
Naspa!
Eu zic ca nu merita o a 2-a sansa, dar cred ca tu stii cel mai bine.
Depinde de persoana. Poti sa ii acorzi a doua sansa si sa nu repete figura Nu mai ziceti voi ca 'daca a facut-o prima data o va face si a doua oara'. Bineinteles daca e un copil de 13 ani, care nu prea gandeste si nu prea are sentimente fata de persoana iubita, atunci da, o va face din nou. Eu zic sa te impaci tu cu tine sa vezi daca merita a doua sansa. Oricine merita a doua sansa.
Buna Eu cred ca nu merita sa il ierti, fiindca daca o data te-a inselat, se va repeta si tu vei suferi. Iar faptul ca stia ca tu ai aflat si inca tot nu a renuntat la cealalta fata, demonstreaza acest lucru. Ar fi bine sa pui capat relatiei acum, pentru ca mai tarziu va fi mai greu si nu merita sa suferi.
Oricare va fi alegerea ta, itu doresc bafta
Daca e la prima abatere e posibil sa nu te mai insele, insa daca s-a intamplat de mai multe ori, se mai intampla.
Bananacantareata87 întreabă: