| pisicutza111 a întrebat:

as vrea sa va intreb si eu ceva. Eu sunt impreuna cu prietenul meu de aproape 2 ani si pana acum nu m-am culcat cu el. El imi zice ca ar fi timpul, dar mie imi e frica sa fac acest pas( el ma iubeste si e foarte afectos cu mine si face tot ce zic eu ca sa nu ma supere pe mine si eu il iubesc pe el dar nu stiu daca e bine sa accept). Voi ce ziceti sa ii zic ca da sau ca nu? Va multumesc :* ast rasp

15 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Ba, nu o mai tineti pe aia cu " pregatita ". Gandeste-te cat sacrificiu a facut el asteptandu-te 2 ani. Crezi ca tu nu ar trebui sa faci ceva in legatura cu asta? Numai la tine te gandesti? Plus ca asta nu e doar in avantajul lui, vei vedea ca si tie iti place, sexul nu implica doar placerea barbatilor.

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Pai numai tu sti daca esti pregatita sa iti asumi aceasta responsabilitate si sa duci relatia ta la un nou nivel. Nu conteaza cat timp a trecut de cand suntet impreuna, important e ca tu sa te simti in siguranta cu el si sa ai incredere ca va fi alaturi de tine daca cumva veti avea probleme.

| LaraDésire a răspuns:

Daca nu esti pregatita nu trebuia sa accepti. Gandeste. te tu bine ce vrei, majoritatea o sa iti raspunda cu "Da pentru ca a stat atat" si alte raspunsuri de genul. Dar este decizia ta. Este un pas foarte important in relatie, gandeste. te ce fel de relatie ai tu cu prietenul tau, ai incredere in el? Crezi ca merita? Raspunde. ti la intrebarile astea si atunci vei sti daca esti pregatita.

| ionut7782 a răspuns:

Sunt de parere ca ar fi timpul sa faci pasul doi ani deja este ceva. e un sacrificiu mare care nu toti barbati l-ar face.treaba ta dar oricat te-ai iubi daca nu i te oferi il vei perde.sunt doi ani nu e o zi doua deci eu cred ca e timpul
daca te iubeste acum va fi atent cu tine deci nu ai de ce sa iti fie teama si apoi te va iubi de zece ori mai mult garantat.succes

| christinebubu a răspuns:

Asta o stii doar tu.
stii ce probleme sunt in relatie, stii ce merge bine.
dupa asta te ghidezi.
tu stii daca dupa ce o vei face cu el te va aprecia mai mult sau te va parasi.
increderea e aproape totul.

| Irinna a răspuns:

Pai acest pas se face doar daca esti tu pregatita, nu ca zice el ca "ar cam fi timpul".
Cati ani aveti?
Daca tot a stat cu tine atat, vorbeste cu el si spune-i ca nu te simti pregatita, daca intr-adevar tine la tine va intelege si te va mai astepta 1 luna/jumate de an/un an.

| Lylly a răspuns:

Eu zic ca nu ar trebui sa te culci cu el daca tu nu te simti pregatita.De acum ramane la aprecierea ta daca vrei sa ramai cu o impresie proasta de spre una din cele mai importante seri din viata ta.
Succes!

| Miuriel a răspuns:

Conteaza sa fi tu pregatita, daca el te-a asteptat atat de mult timp te va mai atepta inca o luna, un an, etc.
Nu o da pe foc! Mai tarziu poate iti va parea rau.Acest pas il vei face doar cand vei simti tu si cand iti va permite inima.Eu zic ca nu trebuie sa te grabesti!
Sper ca ti-am fost de ajutor si sper sa-mi asculti sfatul!

| toygirl a răspuns:

Un sfat bun ar fi...casa faci acest pas doar atunci cand vei fi gata! si nu cand doreste el... daca el te ibeste cu adevarat.atunci varabda. =) bafta

| yubitha a răspuns:

In primul rand conteaza si ce varsta ai...in al 2 lea rand conteaza si daca u te simti pregatita ca sa faci acest pas.parerea mea e ca ar trebui deoarece au trecut 2 ani, da sa faci acest lucru numai daca tu te simti pregatita si vrei sa faci acest pas... fundita?

| timeea7 a răspuns:

Conteaza si ce varsta ai... daca ai minim 18 ai putea sa accepti.totusi 2 ani mi se pare mult...deci de iubit te iubeste daca a asteptat atata dupa tine.

| anyska_5562 a răspuns:

Daa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Terminati cu chestia asta "Nu conteaza varsta" ca de-asta vedeti fete insarcinate la 12 ani.Ba conteaza.SI chiar mult.Si mai importante sunt scopurile voastre de viitor. Daca vreti sa va casatoriti, sa aveti copii n-aveti decat, doar ca daca nu esti capabila sa-ti asumi o asemenea responsabilitate venita cu sine dupa acest pas, nu cred ca ar trebui sa te iei dupa el atata timp cat tu nu esti convinsa.

| Oanaxxx a răspuns:

Tre sa faci cand simti uh nevoia.cand esti preg.eu am faqto dp 9 luni.mmmm.din placere.

| pisicutza111 explică:

Eu am 17 ani si el are 20. . big grin