Si eu am 15 ani dar mentionez ca n am facut asa ceva pana acum si nici n am lasat p nimeni sa ma sarute pe sani. esti ink prea mik pentru asta.mmai asteapta si u putin. fundita?
Dc spui minim 16 ani sh ceva s fi virgina? asta nu inklude o lege de ex,, bwa frate dupa 16 ani neaparath numai trebuie s fiu virgina,, asta e o prostie.krd ca ai auzith dl althe prietene apropiathe ca numai sunt virgine sh numai vr sh uh. dar totul s va intampla la momenthul potrivith.ai timp pentru sex mult timp.nu trebuie s grabestitotul.sh eu krd ca totul intre voi este chiar ok.ai sh spus ca nu estigenu' care nu s lasa in fata tuturor.parerea mea este ca totul este bine.Bafta in kontinuare:*
Pai dac tu il mai lasi sa te pipaie pe ici pe colo sa te sarute pe undeva el no sa te creada ca esti o ushuratica, o sashi dea seama ca il lasi pentru ca tii la el si ca el e singururl care iti poate face asa.
Dc spui minim 16 ani sh cva s fi virgina?asta nu inklude o lege de ex ,,bwa frathe dupa 16 ani neaparath numai trebuie s fiu virgina,, asta e o prostie.krd ca ai auzith dl althe prietene apropiathe ca numai snt virgine sh numai vr sh uh.dar totul s va intampla la momenthul potrivith.ai timp pentru sex multh timp.nu trebuie s grabestitotul.sh eu krd ca totul intre voi este chiar ok.ai sh spus ca nu estigenu' kre nu s lasa in fata tuturor.parerea mea este ca totul este bine.Bafta in kontinuare:*
Nu cred ca are o parere proasta despre tine. Nu are de ce. Doar nu ai acceptat din prima sa te culci cu el. Faptul ca te-a sarutat pe sani, iar tu l-ai lasat, este ceva normal intr-un cuplu; la fel cum a spus si prietena ta. Ma bucur ca gandesti cum trebuie. Pe la 16-17 ani este foarte bine sa iti incepi viata sexuala daca simti ca esti pregatita si mai ales daca baiatul cu care esti te iubeste si sentimentul este reciproc.
pa, pa.
Pai cel mai bine ar fi sa discuti deschis cu el.adica daca spui ca va intelegeti atat de bine. faptul ca te-ai lasat sarutata nu-i nimic grav. insa sa nu ajungi si mai departe pentru ca ai inca o varsta frageda.:*
:]]
Prin asta trec si eu
Nu cred ca si-a facut o parere proasta, asta inseamna ca si tu il iubesti daca-i permiti lucruri gen: sa te sarute pe sani si sa te pipaie.