In primul rand nu incerca sa ii arati ce defecte are tipa respectiva pentru ca astfel ii vei da de inteles ca esti geloasa. Daca vezi ca prietenul tau Claudiu se lauda cu "cuceririle" lui fa si tu acelasi lucru. Incearca sa ii povesteti de tipul ala superb pe care l.ai vazut ca v.ati imprietenit si alte chestii siropoase. Vezi cum reactioneaza si daca nu iti da nici. un semn de gelozie inseamna ca nu ii mai pasa decat de o simpla amicitie.
Las-o pe ea in pace, ce rau ti-a facut ea? Daca lui ii place de ea atunci nu o sa te creada si nu o sa ii vada defectele. Cand ne place de cineva, ii ascundem defectele, ne facem ca nu exista. Nu-l mai baga in seama si nu-l mai cauta. Atat timp cat el nu face asta, tu de ce sa o faci? Si nu, nu incerca sa te impaci cu el pentru ca iar o sa tii nespus de mult la el si o sa-ti fie si mai greu sa-l uiti pe urma. Nu conteaza varsta, crede-ma, dar poate asa a fost sa fie. Ai rabdare, timpul vindeca orice rana, chiar si pe cele mai adanci.
Ar trebui sa incerci sa nu mai vorbesti cu el cand intra pe mess sa nu-l bagi in seama sunt baiat si sa stii baietii umbla mereu dupa fata care nu ii baga in seama si daca il vrei inapoi ar trebui sa incerci asta noroc
Nu cred ca merita...
Daca el te-a lasat pentru o pitipoanca, asa cum ai zis tu, nu mai merita atentia ta...
Mai exista baieti pe lumea asta, nu?
Incearca sa-l uiti si iesi al agatat!
Dar pe mess nu intru pe el pentru ca sa nu isi dea seama ca eu chiar vreau sa vorbesc cu el, tot timpul el intra pe mine, dar poate doar ca suntem amici de aceea, voi ce credeti?
Si eu am procedat la fel in cazul unei foste prietene, incercand sa o fac geloasa, exact ca si in cazul tau, am ramas amici, vorbeam pe mess, chiar si la telefon...si s-a nu o mai lungesc din cate am inteles eu tipul chiar te iubeste si cred ca si el ar dori sa fiti din nou impreuna.
Ar trebui sa ii arati ca nu iti pasa si sigur o sa se intoarca el la tine
Pai din ce am inteles eu de la tine, el probabil cum ai zis tu te vede ca pe o prietena, de fapt te vedea daca zici ca se da mare in fata ta pe mess, si acum isi bate joc de tine, nu vreau sa te superi pe mine sau pe raspunsul meu, dar eu sunt baiat si am trectu si eu prin genul asta... Eu cred ca ar trebui sa iti gasesti baiatul care sa te inteleaga si tu sal intelegi pe el si usor usor sa incerci sa il uiti daca vrei sa vb in privat contacteaza-ma si iti voi spune mai multe sper ca te-am ajutat.