| Whyamisosad a întrebat:

As vrea sa va povestesc ceva și sa ca dati cu părerea. O sa fie o poveste mai lunga.
Acum 3 ani am cunoscut un băiat și m-am îndrăgostit la prima vedere de el. Am făcut rost de numărul lui și, făcându-mi curaj, am început sa ii dau mesaje. După mai mult de de doua luni, am iesit cu el în oraș. Eram cea mai indragostita și fericită fată de pe pământ. Următoarele zile ne-am certat și nu am mai vorbit doi ani.
Anul trecut în toamna și.a cerut scuze de la mine și am început sa vorbim din nou. Am ieșit împreună și l-am saturat. Am simțit din nou ceea ce am simțit ultima data. Problema era ca eu în cei doi ani de zile am intrat în anturaje nepotrivite. Am fost violata, am început sa intru în depresie, am început sa fumez și îmi petreceam majoritatea timpului mergând pe la majorate și comportându-ma ca ultima tarfa.
Toată lumea l-a avertizat pe el ca nu sunt de nasul lui, dar el se îndragostise de mine... Si nu a ascultat.
De-a lungul relației eu ma comportam tot ca o panarama pentru ca nu imi dădeam seama ca nu era normal ceea ce făceam. Eu credeam ca asa e bine. Sa vorbești cu baieti și sa ii lași sa se dea la tine. Pur și simplu asa eram obișnuită, știu ca suna prostesc. Apoi încetul cu încetul, el mi-a interzis sa mai fumez, sa mai beau, sa mai ies cu baieti sau cu prietene de-ale mele (din cauza lor am fost violata și am ajuns cum am ajuns) și nu înțelegeam de ce. Mi se părea anormal. Nu ma lasa sa ma machiez, nu ma lasa sa ma îmbrac cu decolteu sau în fuste și nu înțelegeam de ce... În februarie mi-a spus ca ma iubește iar în martie am început sa vorbesc cu un tip pe fb. El se dadea la mine și eu nu făceam nimic. Am scris ceva în telefon despre tipul ala. Si iubitul meu. Un fel de comparație..gen "sunt prinsa intre doi oameni care ma iubesc". Dar nu era asa. Cel de pe fb și-a bătut joc de mine, iar prietenul meu cauta ceva la mine în telefon și a dat peste ceea ce am scris. Eu dormeam și m-am trezit ca am auzit cum plângea în hohote. Si atunci am spus cele mai urate cuvinte pe care as fi putut sa le spun vreodată. "de ce plângi? ca te-am ales pe tine când el ma iubește din suflet? ". Nici măcar nu mi am dat seama de ce am spus, dar când am realizat...mi-a venit sa ma omor!
De o perioada de timp lucrurile au devenit mai bune intre noi, dar pe mine ma deranja ca nu ne puteam înțelege și ca ne certam din lucruri mărunte în fiecare zi și aseară am cedat! I-am spus ca vreau sa ne despărțim și sa plece de la mine. l-am dat afara din casa și acum stau și plâng și nu mai știu ce sa fac ca am doar gânduri sinucigașe. El are telefonul închis și azi noapte nu se simțea deloc bine... Ce sa fac? Cum sa dau de el? Am fost la el și nu îmi răspunde, la telefon nu răspunde. Ce sa fac? Cum sa ii atrag atenția? Îl iubesc prea mult...

5 răspunsuri:
| LeKaAlex a răspuns:

Eu ma mir ca te a iertat dupa ce a citit mesajul, este foarte normal ca intr o relatie sa fie niste mici certuri dar dupa ce te a si iertat si dupa niste mici certuri tu l ai dat afara. Puneti intrebarea, tu l-ai fi iertat daca te dadea afara? Nu mai poti sa dai timpul inapoi dar singura sansa e sa il contactezi cumva prin prieteni lui sau ma rog gaseste o solutie si ii spui ca in trecutul tau ai avut o experienta neplacuta si esti inca afectata de chestia asta si ai inceput sa te calmezi singura prin folosirea tigarilor si alcoolului ceea ce aceste unelte de calmare ti au schimbat comportamentul dragut intr un comportament rau ( adica lasa i toti baieti sa faca ce vor cu tine ) etc... daca eram in locul lui te-as fi iertat si as incerca sa-ti repar comportamentul... Dar nu toti gandesc ca mine si nu te ar fi iertat dar asta nu inseamna sa nu te repari singura.

| Doub a răspuns:

Ioi, cum ai putut să fii în halul ăsta?

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca cele relatate sunt adevarate chiar ca iti meriti soarta. Doar un imbecil ar mai fi in masura sa-ti ierte un asemenea comportament astfel de iesiri necontrolate. Ai nevoie de multe sedinte psihologice. Neaparat.

| RAY a răspuns:

Vina e a lui doar stie ce persoana esti de ce a continuat? faza e ca in povestea asta tu esti badgril el baiatul cuminte si e normal ca tu sa fii aia rea si el cuminte un fel de catelus al tau pe care sa il manipulezi, acuma iar vrei pentru ca nu mai ai pe cine manipula asta se numeste obsesie compulsiva de a controla compulsiv pe cei din jurul tau faza e ca victima iubeste asta e ciudat dar baiatul te iubeste sunteti dependenti unul de altul, comunica cu el si primeste-l iar la tine ca daca nu va fi tot mai greu pentru ca mintea ta nu accepta asa ceva o infrangere

| Sarahara a răspuns:

Daca te va ierta de o mie de ori, de o mie de ori ii vei gresi!
Ai nevoie de un barbat puternic care sa-ti bage mintile in cap ( sau de multe sedinte la psiholog, cum ti-a mai fost sugerat mai devreme).
Dovedeste ca-l meriti daca il vrei musai. Repara-te singura, schimba anturajul si traieste frumos! Viata e atat de scurta... si in orice clipa se poate intampla ceva care sa te faca fericita.
De ce ai ganduri sinucigase? Esti tanara si ai o casa (cea din care l-ai dat afara). Gandeste-te cate fete/ femei sunt blocate in situatii groaznice cu parteneri violenti, au eventual si copii, si nu au unde se duce.