| IzZabela119 a întrebat:

Buna, as vrea sa va povestesc cu ce ma confrunt eu. Am avut o relație de 2 ani, in acea relație făceam eu mereu totul ( mâncare, curat etc ). In primul an de relație el era ft nervos mereu și se descarca pe mine lovindu-ma ( fără motiv ). Am decis sa ma împac cu el din cauza părinților, ei țineau mult la el ( ei știind ca ma lovea ). M-am impacat cu el, am incercat dar nu am putut parca trece peste ( ma gandeam ca ma va mai lovi, poate nu intr-o săptămâna, un an sau 10, dar poate peste 11 ani o voi lua iar ) și am decis sa ma despart, mi-am găsit pe altcineva, un om foarte grijuliu, nu-mi lipseste nimic, îmi oferă totul, e atent, tine la mine ( se vede ) dar eu parca nu-l pot accepta. Ma prea sufoca, parca orice gest de a lui îl urăsc, mi se pare ca este prea copil ( are 26 ani ) fostul avea 28. Nu mi se pare ca se poate descurca in viata, este iresponsabil dar cu mine chiar se comporta ca atare, nu știu ce sa fac, ma gândesc la fostul ca ma simteam in siguranța cu el, ca ma ajuta sa cresc, nu îmi era teama niciodată cu el, se descurca in orice situație, iar actualul, mi se pare ca ar trebui sa " îl cresc eu ". I-am spus o data, de 10 ori sa nu mai facă aia sa facă așa, dar nu înțelege, e imatur. Chiar nu știu ce sa fac, sunt ft indecisa, de părerea aveți voi? Menționez ca eu am 20 ani ( ca am uitat )

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci, te-ai invatat cu bataia si crezi ca este mai bine daca te introci la el?!
Bravo, intoarce-te si sufera, daca doar atat veri in viata asta.
Trebuie sa fii teribil de proasta, sa te intorci acolo unde s-a maturat podelele cu tine si unde ai fost constant jignita si lovita. Dar daca asta vrei, de ce nu!

| corbulalbrosu a răspuns:

Cauta-l pe al 3-lea. S-ar putea sa fie cel corespunzator si conform dorintelor tale, sa reprezinte combinatia dintre cei 2 anteriori. NU te grabi fiindca ai intreaga viata inaintea ta. Orice pas gresit de regula produce urmari nedorite. Succes in viata!

| Drimmero a răspuns:

Mai intelege cineva femeile? Cand sunt batute nu e bine, cand sunt iubite tot nu e bine, ca tot la bataus se gandeste... fereasca Sfantul daca am vazut asa ceva.

| Emilian65 a răspuns:

Daca al doilea prieten este afectuos cu tine si te iubeste, nu te bate si nu iti vorbeste urat de ce te mai gandesti la primul care te batea si iti vorbea urat?

| sofisis a răspuns:

Stai mamica sa te bata ala. Nu fii fraiera!
Da s-au terminat barbatii la astia doi? Sau ce?

| Emma30555 a răspuns:

La 20 de ani nu te grabi, vei intalni si alti baieti.

| Furnicuta000 a răspuns:

Tu trebuie sa intelegi ca nu le poti avea pe toate. Nimeni nu e perfect. Nu ai cum sa schimbi un om, il accepti asa cum e. Poate vei imbatrani pana vei gasi un barbat care sa fie exact cum vrei tu daca vei continua sa cauti.

Răspuns utilizator avertizat