| ZuAgain a întrebat:

Buna as vrea sa va pun o intrebare
penisul meu este nercircumscris si cand am fost intr-o vacanta am neglijat igiena genitala si astfel intre gland si preput cum sau adunat secretile au aparut niste excrescente micute.
acestea nu imi creeaza dureri dar arata urat.
Cum as putea sa scap mai repede de ele?
Ps: Igiena acum este ridicata si stiu ca daca o mentin la acest nivel o sa dispara dar incet
O metoda mai rapida daca stiti va rog raspundeti
Multumesc

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Urologul te va ajuta.

| wefweiofhewgewiopgjewogwe a răspuns:

Nu am mai auzit in viata mea una ca asta X_x o sa mori in curand I don't want to see

| Pomar a răspuns:

Du-te la un consult la doctorwinking; probabil ca o sa iti dea o crema...

identitate
| identitate a răspuns:

Aoleu, e grav de tot! Exista o singura solutie pentru a scapa de asa ceva:AMPUTAREA PENISULUI!tongue
Avand in vedere termenii folositi si exprimarea aproximativ corecta(cu exceptia literelor mici la inceput de propozitie, lipsa unor semne de punctuatie si "sau" care se scrie "s-au" in cazul de fata, fiind vorba de doua cuvinte, insemnand " au adunat pe sine" tongue), ma indoiesc ca nu stii ca, acele "excrescente micute", sunt perfect normale si naturale, fiind prezente la orice barbat normal si nu reprezinta nici un fel de afectiune.Rolul lor este acela de a intensifica excitarea si placerea in timpul actului sexual. Daca chiar nu stii, desi ma indoiesc, si vrei sa verifici, atinge-le "apasat" ca si cum ai sterge o urma de pix de pe mana(preferabil cu penisul in erectie, in caz contrar repeta "operatiunea" de cateva ori) si o sa vezi ce simti.Nu ar strica sa ai la indemnana un servetel:;, nu se stie niciodata...
Daca nu-ti place cum arata, extirpa-le!happyAlta solutie nu exista, indiferent cati urologi ai consulta.

| EuCuTine a răspuns:

Man du-te la baie ia dusul si dai cu apa, sapun si incet cu degetul si dupa ce faci asta de mai multe ori dispar dar ai grija de acum ca este urat ( ce ai u se numeste in termen popular "branza" ) Funda daca am fost de folos