Nu exista dragoste reciproca. Mai mult ca sigur e ceva de genu" iubitule, nu pot traii fara tine, te iubesc nespus" si el zice " da si eu vreau sa ti-o trag".
Pai la fel cum si tu umblii cu el, la fel si el umbla cu tine pana gaseste una mai la indemana.
Pai ai cam inceput cu stangul totul.Tu ce crezi despre o persoana care nici nu incepe bine o realtie si inseala, dupa se plange ca tu esti altfel decat altele! Decizia potrivita este cea care ai spus-o pe undeva in povestea ta, cu cat amani mai mult cu atat o sa iti treaca mai tarziu.Esti la inceput, ai sa vezi, nu e prima dezamagire, nu o sa fie nici ultima..asa este viata.
O astfel de relatie nu mai poate dura mult, chiar daca tu tii cu dintii de ea. Accepta idea ca o relatia are si un sfarsit, sfarsit care inca nu s-a produs din motiv ca lui ii este jena sa-ti spuna adevarul, si inca esti buna in caz ca el nu are la cine merge.
Desparte-te de el si ocupa-te de viata ta. Faptul ca te-a inselat la inceputul relatiei spune foarte mult. Daca atunci cand totul e nou si frumos nu s-a putut abtine, mai tarziu o va face cu atat mai mult. Plus ca omul pare ca s-a cam plictisit de relatia asta, cine stie ce are el acolo unde este. Lasa-l si ocupa-te de viata ta!
Nu știu dacă te iubește sau nu, dar de un lucru sunt sigură:cine te înșeală o dată o va mai repeta.
Vorbele pe care le spune sunt doar vorbe goale atîta timp cît nu se ține de promisiuni.
Sper ca tot ce-am zis eu să nu fie adevărat. Încearcă să vorbești cu el și roagă-l frumos să-ți vorbească sincer, cît de sincer poate pentru că de răspunsurile lui și de sentimentele voastre depinde destinul relației voastre pe viitor. Deci, fii atentă!: )
Succese!
Aveti o relatie la distanta si incet viata trece pe langa tine.Incearca sa te hotarasti ce vrei sa faci si gandeste-te ca in orasul ala in care s-a mutat sunt mai multe fete de aia te-a si inselat.
Cred ca ai mai pus intrebarea de mai multe ori si suna la fel.
treci peste, lasa-l in urma si vezi-ti de viata mai real de atata.
linarkfts întreabă: