anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna as vrea sa va rog ceva...
deci m-am indragostit de u baiat care e clasa 12 iar eu is clasa 9, nu ne cunoastem nici nu vorbim poate ca mai vorbin dar asta din cind in cind si atunci doaua minute
ce sa fac? poate imi da cineva un sfat cum sal cuceresc
parca incerc dar am impresia ca nu se primeste nimic...nu prea inteleg parca imi da ceva de inteles da parca nu ba imi mai zimbeste sau imi zice cite un compliment dar oricum cred ca nu prea se primeste nimic

Răspuns Câştigător
| Alice_6278 a răspuns:

Sfatul meu este sal ignori kit mai mult... dar mai bine gandeste-te, merita iubirea ta? si mai gandeste-te ce simti pentru el dragoste ori doar simpatie. dupa cum sthim speranta moare ultima, asa ca spera cine stie ca poate miine iti va zice ca te iubeste...

4 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Pai eu cred ca e destul de bine ca va vorbiti, in locul tau as incerca sa-l ingnor in asa fel incat sa vina la mine. E destul de greu daca abia va vorbiti, daca aveti profesori comuni ar fi o discutie buna, daca a venit profa, sau din astea... 3 ani de diferenta, unii nu accepta nici unu.De accea e bine sa stii ce vrei, gandeste-te bine la acest baiat.

| nuintelegnimic a răspuns:

Invita`l la un suc ceva thinking sau la o intalnire si de la o intalnire alta. vrajeste`l

| Stefan_7266 a răspuns:

Ia id-ul lui de mess si vb cu el... Daca vorbesti mai mult cu el iti dai seama daca te place sau nu.Nu exista alta metoda.Si 3 ani nu e o diferenta asa mare.Depinde de fiecare. spre ex eu sunt in clasa a 12-a.si nu prea accept relatii cu fete care-s la generala, dar na.acum depinde de mentalitatea fiecaruia.In cazul in care nu obs ce simti pentru el, cel mai bine e sa-i spui adevarul, nu ai nimic de pierdut! Nu are de ce sa-ti fie rusine.Fiecare are gusturile lui.Nu ne putem controla sentimentele si inima.Succes tongue

| di a răspuns:

Inceraca sa vorbesti mai mult cu el, inprieteneste'te cu el mai bine. iar restul vine de la sine!happy