anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as vrea sa va spun ca am o prietena care o iubesc enorm, insa ea nu realizeaza asta! Ce as putea face ca sa o fac mai bucuroasa mai fericita de relatia noastra? Astept raspunsuri urgente!

Răspuns Câştigător
| JuStKid a răspuns:

Frate! lasa cadourile si alte alea,.,, eu am avut o prietena cu care am crescut iar cand am ajns mai mari neam dat seama ca ne iubim! poti sai impartasesti asta prin cuvinte dar mai bine incearca sa te apropii d ea. cum a zis si o domnisoara mai jos.sa o ti in brate sa o saruti...asa incet incet p obraz si isi da seama acu depinde ce varsta aveti! bfta si ai grija sa nu se ajunga prea departe daca sunteti miciwinking!

4 răspunsuri:
| andradat a răspuns:

Poarta'te frumos cu ea. Arata'i ca o iubesti alint'o pup'o ia'o in brate, vorbeste frumos cu ea si ai grija de ea. Fa'o sa fie mandra ca e cu tine.

| andradat a răspuns:

Ah, si inca o chestie, de unde stii ca ea nu realizeaza chestia asta? Daca realizeaza si ii e frica sa iti arate pentru a nu fi luata mai incolo de fraiera?

| nely19 a răspuns:

Pai eu stiu sa o surprinzi cu vreun cadou ceva, nesemmnificativ dar pentru o fata conteaza, sa vorbesti cu ea sa-i spui ce simti cu adevarat, sa fi mai atent cu ea decat cum ai fost pana acum...

ps. un buchet de 3 trandafiri rosii ar fi draguthappy

fundita? plz

| sexy_2258 a răspuns:

Multe fete (chiar si eu)ii e frica sa nu te piarda.sa nu o inseli.si poate chiar vrea sa ii dovedesti de mai multe ori ca o iubesti sau chiar sa ii spui asta! dar iti sugerez sa o intrbi:ce vrei sa mai fac sa ma crezi ca te iubesc.sau sa iti dovedeschappy