Daca te-a cautat inseamna ca ii pasa de tine, dar totusi nu poate fii cu doua, daca ai spus ca nu'si bate joc de fete atunci pune-l sa aleaga ori tu ori prietena lui, nu sunteti papusi sa va manevreze cum vrea ar fi timpul sa vorbeasca serios cu aceea fata si sa-i explice situatia, pentru ca te simti si tu si aceea fata aiurea!
Nu stiu cum ai reusit tu sa stai cu el cand stiai ca are o prietena de 4 ani.Mie mi se pare evident ca te-a folosit ca sa ramana cu amandoua. Daca te iubea cat il iubeai tu atunci eu cred ca s-ar fi despartit de prietena lui, indiferent de timpul petrecut impreuna.Parerea mea e sa te desparti de el, un barbat care sta cu doua femei e nesigur pe el, eu spun ca nu merita.
M-am pus de multe ori in locul acelei fete.dar totusi a trecut 2 ani de zile si eu inca sunt cu el. Pe ea o cunosc dar doar asa am mai vorbit cu ea pe mess, cand vorbea cu ea la telefon el numai o asculta.era ceva de genul il dirijeaza.I-am reprosat de multe ori asta dar am zis sa las timpul sa treaca, sa am si eu o varsta mai mare, eu stiu si lucrurile poate se vor mai schimba
beausingurlamasamea întreabă: