Cică a fost sincer.
Lmao.
Tipul ți-a zis asta ca în caz ca afli ca e căsătorit, sa nu-ți vina vreo idee și să-i faci probleme.
As accepta sau nu în funcție de persoana cu care as fi, ce as vrea de la ea și ce as simți pentru ea.
Ala nu e barbat serios (de casa). Daca isi lasa iubita si te ia pe tine, la fel o sa faca si cu tine. Nu e nimic rau sa vorbeasca cu alte fete, dar nu pe o aplicatie de matrimoniale. Eu ca barbat nu as face asa ceva, mai ales la varsta lui de 30 de ani. La varsta asta trebuie sa te preocupe cresterea copiilor si iubirea sotiei, nu conversatii cu tot felul de femei de pe tinder.
La fel zic si eu iar cand am refuzat sa mai vorbim pentru ca as putea sa ies cu el s-a simtit onfensat. Tot el
Nu stiu cum de il mai suporta nevasta-sa eu zic sa il uiti
Clar am uitat dar mi-a ramas intamplarea in minte si voiam sa vad daca asa e moda mai nou
asa ceva... vorba aia: "doar la romanasi poti vedea din astea"...
Scuza-ma, dar nu pot sa nu rad la o asa poveste.
Nu, wtf, cum sa accept asa ceva. Pai daca e cu mine, cu mine sa fie, nu are ce sa caute pe la cafenele cu toate vacile.
Exact asa zic si eu. Iar cand i-am zis ca eu nu as accepta asa ceva a zis ca sunt imatura si dupa 10 ani de relatie se schimba lucrurile.
Anonima17191 întreabă: