| Noname_4239 a întrebat:

As vrea sa vad parerea altorahappyasa ca va rog sa imi ziceti ce parere aveti si ce ar trebui sa fac.
Vorbesc cu un tip de ceva timp pe mess, m-am intalnit si de cateva ori cu el dar in ultimul timp nu prea am mai pastrat legatura pentru ca eu m-am mutat din oras si sunt la o alta scoala el ma place si oarecum, si eu il plac.Aici,unde m-am mutat sunt mult mai multi tipi mai draguti si chiar am pus ochii pe unul frumos, de care m-am indragostit, sunt innebunita dupa el. el e a9a eu, a8a.am incercat sa vorbesc cu el pe mess dar nu stiu ce sa ii mai zic.si nu stiu cum sa zic imi e cam tarsa sa vorbesc face two face cu el:-sVa rog, niste >pareri!puppy dog eyesFunditabig grin<
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Ionut a răspuns:

Face to face * Scuze ca te corectez, n-o lua ca pe ceva personal.

Salut Noname,
Daca as fi fost fata si as fi fost in situatia ta, as proceda astfel. 1. I-as da semne ca-l plac
2.As vorbi mai mult cu el;
3. Mi-as prinde curaj si as vorbi "face to face", ca doar nu
se intampla nimic.
4.As fi mai draguta decat esti acum!

Multa bafta si curaj. Ionut iti tine pumni happy Scuze daca am gresit ceva gramatical.

2 răspunsuri:
| Noname_4239 explică:

Uite, Ionut.eu consider ca sunt destul de draguta si nu sunt genul de fata care sa fie enervanta, gen daca vad ca cineva nu vrea sa vorbeasca nu incerc sa ma bag in vorba cu el.multumesc ca m-ai corectat, scuze dar din graba mi-a scapat o litera.mersi pentru sfaturi, poate iti voi da fundita mai astept raspunsuribig grin

| bCtz123 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie tie rusine. Cred ca lui ii este mai mult. Tu ca fata trebuie sa fii abordata de baieti, ei sa te cheme la suc, ei sa vorbeasca cu tine. Insa asta nu este o regula, poti sa ii spui si tu sa iesiti in parc si totul o sa mearga de la sine, nu te mai gandii atat de mult. Esti mica, traieste viata, lasa emotiile