| Motoi_Ana_Cristina_1980 a întrebat:

Buna as vrea sai cumpar iubitului meu ceva care sa-l ajute la prelungirea ejaculari de oare ce iubitul meu termina in mai putin de 2 minute ceea ce inseamna ca sufera de ejaculare prematura.Am gasit ceva pe acest site http://suifanoriginal.shop un produs de nume suifan brush cunoaste cineva aceasta solutie despre care se spune ca este foarte buna pentru intarsierea ejaculari.la folosit cineva? multumesc.

Răspuns Câştigător
| Mandreiv a răspuns:

Dupa un consult la medic acesta ii poate spune daca probleme este de natura senzitiva sau pote de natura psihica. Pentru prima varianta exista un tratament care se cheama enlarge si costa cam 45 lei cutia iar daca natura este psihica atunci trebuie mers la un psihoterapeut. Medicamentele pe baza de lidocaina pot sa il faca sa isi piarda si erectia iar prezervativele de ladurex se cheama performa sipot avea efect in anumite situatii.

5 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Este buna si solutia aceea, ar mai ajuta daca inainte de sex s-ar masturba. Dar si daca ar folosi prezervative sensitive.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa toate prostiile de pe net. Da-i un sut in fud si trimite-l la doctor. Ala stie ce si cum, nu mai tot faceti voi pe doctorii. "Prostul" ala nu degeaba a facute enspe ani de scoala.

| HadesSs a răspuns:

Eram niste prezervative smechere de la Durex care dadeau rezultate, Optimal sau ceva de genu care te faceau sa nu mai ejaculezi deloc laughing

| mihai69 a răspuns:

Spray cu lidocaină sau xilină. (relativ) Ieftin, îi desenzibilizează temporar glandul și dacă nu mai simte excitarea, va ejacula (mult) mai greu.
Se ia de la farmacie.

| Freya1 a răspuns:

Nu functioneaza prostiile alea.Mergi cu el la medic sa isi faca un consult mai bine.