| miky_2929 a întrebat:

Buna as vrea si eu din pura curiozidate sa aflu1) unde se excit baietii cel mai grav...2)ce se intampla daca il excit foarte rau.si 3)ce s-ar intampla daca las excita si l-as lasa asalaughing. in afara faptului ca mar parasilaughing astept raspunsurile voastre:*:*

Răspuns Câştigător
| cristina_3322 a răspuns:

1) la obiectul muncii se excita
2 ) daca il exciti bine o sa-i umble mainile cam peste tot. si e greu de stapanit dorinta unui baiat laughing
3) daca este vorba de prietenul tau si tu nu ai vrea sa o facicu el, posibil sa nu te fu*a. Dar daca este vorba despre un baiat mai agresiv s-ar putea sa te ia si cu forta. daca i`ai sculat`o. termina-ti treabalaughing. sau s-ar putea duce la baie sa se eliberezelaughing

7 răspunsuri:
| Spufff :x a răspuns:

1. jos se excita happy
2.sare pe tine
3.ai face bine daca la`i lasa cu ochii in soare laughing)
love struck

| swet girl 22 a răspuns:

Deci se excita acolo jos si s-ar putea sa se dea la tine si decat sal lasi asa mai bine nul mai exciti

| fabiola a răspuns:

Ce s-ar intampla daca pe tine te-ar excita si te-ar lasa asa, eventual gravida? Ceea ce vrei tu, tine de sex si nu de sentimente, deci varsta ta isi spune cuvantul.Nu te juca cu focul!

| alone a răspuns:

1 pai dn cate am bservat eu se excita ft tare p gat ( un sarut cu pasiune)
2 pai se poate inatmpla ceva ( sex) sau nu se poate int nim
3 poate ca o sa aiba niste dureri mai naspa si atat laughing

| myrazvy a răspuns:

Sincer cam as departe ar fi bine sa te opresti aici pentru ca urmatoarea statie e ginecologia

| bluepuff a răspuns:

1) saruturi pasioanele pe gat si pe abdomen sau acolo jos.
2) daca il exciti foarte rau o sa ii vina idei, fara sa se mai gandeasca la urmari sau s-ar putea sa murdareasca...laughing))
3) o sa aiba dureri mari de ...stii tu ce...care o sa il tina toataa ziua si de abia o sa mai poata sa mearga, in ziua aia o sa fi cracanatlaughing)) si pentru toate astea s-ar putea sa te laselaughing

| raluca94andreea a răspuns:

1.Se excita jos.
2.Sare pe tine.
3. Dai un picior acolo si cu siguranta o s-ai treaca laughing))