Vorbeste cu el si intreaba-l daca te mai iubeste si spune-i ca si tu il iubesti. Si vrei sa-i mai acorzi o sansa relatiei. Hmm legat de dragoste ok il iubesti, dar nu sari imediat in pat cu el dupa ce va impacati. sau poti, dar mai bine mai asteapta o luna, doua sa vezi cum se comporta mai nou cu tine, iar daca totul e ok de ce sa nu-i spui sa faceti dragoste pentru ca-l iubesti si tu vrei asta, tu simti faci asta, sa fi doar al lui mereu. Si e dorinta ta. si ai vrea s-o impartasesti cu el ( cam asa ). Spune-i ca acum ai mai crescut si sti mai bine la ce riscuri te expui, dar tot vrei sa fi a lui. E foarte bine ca-l cunosti de mult timp si totu' a mers bine intre voi in afara de dragoste ( apropo daca nu vrea mai asteapta. si din ce in ce mai mult intra in subiectul asta. daca e cand va vedeti mai iai o mana si pune-o pe fundul tau, pieptul tau ) si sper sa va impacati din cate inteleg chiar va iubiti mult si sper sa ajungeti sa va casatoriti. Sper ca te-am ajutat daca o sa mai ai nevoie vreodata de sfat da-mi p. m te ajut cu mare placere.
Deci : Vorbeste cu el sa va impacati! asta e concluzia cea mai importanta. Bafta
N-ar strica sa vorbesti serios cu el si sa vezi daca mai exista vreo sansa sa va impacati. Ceea ce ti-a spus cand v-ati despartit mi se pare chiar ok, arata ca e cu capul pe umeri
Incearca, stii tu "Incercarea moarte n-are", poate va va fi bine impreuna! Stai linistita daca ti-a spus chestiile alea la 14 ani, nu se v-a aventura din prima sa te culci cu el
Ai doar grija! Bafta!