Buna, nu te grabi, daca cumva te vei impaca cu el, atunci vei vedea tu. El da dovada de maturitate cand a zis ca ar putea sa iti faca rau.
Nu stiu dupa cat timp, o faci cand simti tu ca vrei, cand te simti pregatita dar totusi mai gandeste-te inainte de a o face; in plus asteapta sa vezi daca se desparte de prietena lui sa nu fi tu a 5-a roata la caruta.
Si in plus sper sa esti informata in legatura cu sexul, sa va protejati daca vrei sa o faci cu el si ai mare grija ca nu e de glumit cu asta!
Ţi-a zis bine.
La 14 ani era prea devreme. Omul s-a gândit la tine mai mult.
Acum, la 16, e mult mai ok.
Dacă tu chiar crezi că-i bine aşa, ia şi încearcă să te împaci cu el.
Începerea vieţii sexuale la fete sub 16 ani reprezintă risc medical aşa că mai bine a făcut că nu a vrut atunci.
SPOR!
Pai din ce ne-ai zis u. reiese ca vrei sa te impaci cu el. Atunci mai dati-va o sansa. Daca nu-l mai iubesti... eu zic sa mai astepti putin, sa nu iti incepi viata sexuala cu el, deocamdata. Mai stati macar o luna -2 (impreuna, daca va impacati) ca sa-ti dai seama ce mai simti pentru el si el pentru tine. El e foarte ok, deci din ce ai zis u e un baiat super. Sau barbat, ma rog Probabil stie ca daca va certati sau se intampla ceva poti sa il bagi la corupere de minori daca a intretinut relatii sexuale cu tine. Dar nu prea cred. Oricum varsta legala pentru sex este de 15 ani, mai nou Esti norocoasa ca ai un baiat ca el langa tine. Mie mi se pare foarte matur.Adica s-a desp. de tine pentru ca u vroiai sa faci sex ( ma rog, dragoste ) cu el si el n-a vrut ca sa nu-ti faca rau. Frumos. Banuiesc ca daca esti asa hotarata stii cate ceva despre metodele de contraceptie, boli si altele asa ca nu te mai bat si eu la cap. Te pup, successss
Take care and have fun. :*
S-auzim de bine.
Foarte frumos din partea lui ca te-a refuzat atunci, nu erai pregatita, asta e clar.
Acum, daca nu il iubesti nu il chinui, e un baiat bun, nu il incurca decat daca il iubesti. Or, tu nu il iubesti, e doar o provocare pentru tine!
Buna! Daca tu simnti k ai mai putea sa dai o sansa relatiei si el la fel, de ce nu? Culca-te cu el cand esti pregatita, daca e intelegator o sa te astepte cu siguranta.Suntem de aceeasi varsta si ca sa te culci cu un baiat nu trebuie' sa ai o anumita varsta. Daca esti sigura ca vrei sa fi cu el e ok.
Succes!
Pai fato! Cum sa fii virgina la varsta asta? Tu la varsta asta ar trebui sa ai si copil! NU GATA! Esti prea mica! Daca tii asa de mult la "asa zisul baiat pe care il iubesti" trebuie sa ai rabdare cu el!
Daca vrei poti sa ii zici ca nu te mai simti atrasa de el si gata