Iti intarzie ciclul menstrual deoarece esti la inceperea vietii sexuale...nu? sau ai mai avut contacte? deci daca nu s-a terminat in tine inseamna ca nu ai cum sa fi gravida exista doar o sansa putea sa iti ajunga lichid preejaculator care contine spermatozoizi dar daca s-a terminat la baie trebuia sa se spele deoarece stersul nu este de ajuns trebuia sa ne dai mai multe detalii...:* fundita? te rog
Bună.
Mini-contact? S-a terminat la baie? Păi s-a masturbat sau ce?
Ori nu este în stare de tine?
Care ar fi problema? O disfuncție hormonală, stres (starea de îngrijorare a ta poate întârzia menstra), o răceală de care să nu ai habar sau ai urmat vreun tratament medicamentos care poate întârzia menstra.
Poți bea ceai de urzică/crețișoară pentru stimularea și reglarea ciclui menstrual.
Sănătate și grijă la protecție.
Pa, pa.
Nu poti stii., n poate stie nimeni e posibil sa ramas insarcinata si e posibil sa nu! eu am facut sex neprotejat timp de 7 luni cu prietenul meu si termina afara nu s-a intamplat nimic.
Imi pare rau ca nu v-am dat mai multe detalii dar ma grabeam. Ca veni vorba de prezervative, recunoasteti ca e mai bine fara! Si "mini-contact" ma refeream ca a fost doar o penetrare, nu s-a terminat, am fost intrerupti si de aceea doar am inceput.
Anonima17191 întreabă: