| micky19 a întrebat:

as vrea si eu parerea voastra la urmatoarea intamplare:
Vineri, am avut banchetul de sfarsit de liceu iar verisoara mea a venit sa ma aranjeze la par. Dupa ce a terminat de aranjat parul eu l-am rugat pe iubitul meu sa ma duc pana la restaurant iar verisoara mea a zis ca vrea si ea sa vina sa le vada pe unele fete pe care si ea le cunostea de la mine din clasa. Pana aici toate frumoase. prietenul meu trebuia sa i-a masina mea si sa se duca la el acasa sa o spele dupa care se intorcea la mine acasa ca sa ma astepte pe mine sa il sun sa vina sa ma ia, dar el cand a plecat spre casa sa a luat-o cu el pe verisoara mea cu pretextul ca ea s-a plictisit acasa si nu are ce ceace si merge la el sa stea pana spala el masina. Dupa ce a terminat de spalt masina el, au plecat si s-au oprit la mine la banchet. iar eu le-am zis verde in fata. Ei i-am zis "ti-a placut fata la barbatu meu acasa?" si a facut niste ochi mari si parca ii venea sa planga si lui i-am zis " pana mai ieri cand ma sunai si iti ziceam ca sunt cu ea tu spuneai aaa iar esti cu nesuferita aia, nu o mai suport" si le-am mai adaugat ca mie imi place sa le zic pe fata, nu sa auda vorbe pe la spate... pe el am reusit sa il impact tot eu cu dulcegari cu ea inca nu am vorbit...

Răspuns Câştigător
| EuCuTine a răspuns:

Esti slaba de ingeri ca si mine...Trebuia sa fi mai dura si mai directa. Nu trebuie sa o suni u pe ea trebuie ea sa te sune pentru tine pentru ca ea a gresit ( stiu ca te roade mana si sufletul asa ca o flacara care te arde putin cate putin sa o suni ) dar nu merita iti zic ca eu am facut greseala asta si inca o fac ( este un drog ).

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

El n-o suporta,ea nu s-a gandit la rau, ce sa spun!
Rezultatul e ca v-ati amarat toti inimile.
Acum, drege-o.

| RXN a răspuns:

Exagerezi.Ce a fost asa rau ca ei doi au fost impreuna sa-si spele el masina? Poate ca el a fost usor ipocrit,probabil ca era putin gelos ca-ti petreceai prea mult timp cu verisoara ta,dar totusi, ce-a fost asa grav in situatia asta?
Eu consider ca ai agitat apele degeaba. Cere-ti scuze, caci ai fost nitel ca nesimtita si geloasa fara motiv.La urma urmei, nu i-ai vazut buza-n buza ca sa-i faci cu ou si cu otet.

| maryy a răspuns:

Aici si el a gresit pentru ca a luat-o pe verisoara ta cu el.Mai e posibila si variata sa nu se fi intamplat nimic, desi e totul gresit ca au facut acest lucru.

| TheSol a răspuns:

Intersaaantt thinking

| MikyyLOL a răspuns:

Ai facut greseli de ortografie si verisoara te e o c u r v * sa ma abtin.

| micky19 explică:

Scz de greseli m-am grabit cand am scris

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai facut bine deloc.incearca sa iti repari greselile sa afli adevarul iar daca acesta este adevarul, da-i papucii! Succes!