Bună.
Cucerește-o în realitate, nu pe net.
Invit-o la un film la Mall.
Pa, pa.
Intreab-o daca nu ar vrea sa fie prietena ta, asa direct!
Nu ai nimic de pierdut, indirectele ti le da, deci chiar nu inteleg ce mai astepti!
Sunt mai multe metode... ii poti trimite lucruri dragute, gen melodii de dragoste, poze, care sa ii dea de inteles ca o placi, sa-o sa simta ca va potriviti si ca aveti multe lucruri in comun. Bafta!:*
Cum sa cuceresti o fata pe mess? Doamne. cheama-o la un suc, plimbare, ceva, sa vorbiti fata in fata, asa o poti cuceri nu pe mess.
Nu cucerești o fată pe net! O cucerești live! O scoți în oraș! Așa o cucerești! Nu virtual!
Buna Gaby.
Prima data asigura-te ca are o parere buna despre tine.
Asta te va ajuta mult, dupa ai putea sa o i bati un apropo daca ar vrea sa formati un cuplu.
Spune-i pana nu e prea tarziu.
Si :http://www.youtube.com/watch?v=1y6smkh6c-0
O zi superba sa ai.
Dar o cunoşti pe fata asta doar virtual? Sau şi în realitate? Dacă vrei să fii cu ea, trebuie să fii sigur de sentimentele tale să nu fie vreo capcană a inimii. Spune-i tot ce simţi şi dorinţa de a fi cu ea! Începe cam aşa,, Ne cunoaştem de mult timp şi cred că ar fi bine să ne mărim stadiul în care suntem acum la o relaţie. Ce spui, ţi-ar plăcea? Vreau să fim împreună şi să-ţi dau tot ce am mai bun, să nu duci lipsă de nimic şi să nu te văd niciodată tristă. M-am îndrăgostit şi sunt cu siguranţă lângă tine îmi va fi bine". Dacă o ştii şi în realitate, îi poţi oferi şi un trandafir. Fii direct!
In primul rand o fata nu se cucereste pe mess, doar daca ii o fraiera fata. Deci iubiti-va in realitate nu pe site'urile de socializare!
Cel mai bine e sa ii spui sentimentele tale in real life
Poate iti este putin greu, ai emotii sau altele, dar va trece repede, te vei simtii bine, te asigur mai ales daca fata iti va raspunde afirmativ =DD
P.S.: daca ii spui ce simti tu pe Mess. parerea mea e ca o sa te considere timid, fricos chestii. Nu cred ca unei fete i'ar place asta.
Da'i melodii de dragoste...si sa ii spui ca te caracterizeaza.ca esti indragostit de o fata si nu stii cum sa ii spui.ea o sa ti zica...sa ii spui direc..si atunci ii zici