| Zmeurica_6349 a întrebat:

As vrea si eu sa ma ajutati in legatura cu "relatia" mea sa imi dati niste sfaturi.Am cunoscut un tip intr-un club acum 5 luni. A fost dragoste la prima vedere. A facut rost de nr meu si m-a sunat si am si iesit a doua zii.Totu mergea super bine. El e mai mare decat mine. Eu am 16 jum si el 24. Nu a contat pentru mine varsta. Dupa 3 saptamana m-am culcat cu el, fiind virgina. El dupa o luna a plecat in strainatate la munca si eu ramanand singura aici.Eu in timpul cand el a fost plecat am mai iesit cu 2 baietii si el a aflat si ne-am certat foarte rau, totusi m-a iertat si acum e bine.Problema e ca el are o tipa sa zic asa care face bani pentru el si mereu il suna si ii vorbeste urat o injura, el zice ca nu o iubeste dar nu stiu ce sa cred.Nu imi place sa fiu in situatia sa fiu asa, dar nici de parasit nu pot pentru ca il iubesc foarte mult.Si el stiu ca ma iubeste dar uneori e cam rece cu mine si asta imi lasa de gandit.As vrea sa fie mai iubaret. Imi e teama ca o sa ramana cu ea si pe mine o sa ma lase...Help me.Va rog frumos.

12 răspunsuri:
| Tiby_4612 a răspuns:

Iti dau un sfat mai bun, lasa-l pentru ca o sa ajungi la fel ca cealalta fata, adica o sa te puna sa faci bani pentru el, el nu are sentimente pentru voi pentru el sunteti doar niste obiecte bune de pus la vanzare daca nu o sa se intample asta peste 2-3 ani sa vezi tu, de aceea trage de tine si te-a certat atunci, e mandru ca a mai facut rost de o fraiera nu fi aceea fraiera arata ca esti tare si daca intampini probleme apeleaza la organele de politie, si femeile au drepturi si inca cate, daca era asa furios ca l-ai inselat te parasea dar vad ca ii convine de minune postura asta, adica ca te poate avea oricand ai grija faci ce vrei dar nu uita ca poti deveni o carne vie la vanzare

| vOdK a răspuns:

Nu exista dragoste la prima vedere! e o aberatie! nu poti iubi pe cineva care nul cunosti! asa-i? poate exista doar o atractie fizicawinking pai ai fost cam prostuta ca te-ai culcat cu el! nujt ce ai putea face de acu! e cam fumata traba! mai bine te desparti de el ca sa nu iasa imi rau! dar daca il iubesti... fa sacrificii si indura! papa

| ELLSSA a răspuns:

Cand iubesti nu jignesti nici macar in gluma persoana draga.

| Zmeurica_6349 explică:

Nu jignesti dar el o face cu ea. Pe mine ma respecta si imi vbeste frumos. Si ma ajuta cand am nevoie.

| Kylexy a răspuns:

Peste p. i. m. p

| ioananike a răspuns:

Draga Zmeurica, eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el puteti sa rezolvati nedumerirea ta.

| Zmeurica_6349 explică:

Am incercat sa vorbesc. dar mereu imi zice ca ma iubeste si ca pe ea doar o foloseste. si nu stiu ce sa mai credstraight face

| Sapphire a răspuns:

Te-ai incurcat cu cine nu trebuia. Mai bine rupi orice legatura cu el, nu de alta, dar sa nu ajungi ca cea cu care vb urat la telefon. + ca ai facut o mare greseala culcandu-te cu el asa de repede.

| miky_4769 a răspuns:

Daca tie ti-a trebuit pl. a...

| Zmeurica_6349 explică:

Nu ca mi-a trebuit pl Myky. Am gresit happy Ce pot sa mai fac acum? CRezi ca mie imi e bine si ca nu regret? straight face Parerea ta.

| miky_4769 a răspuns:

Da tot ai facut o greseala de om proststraight face Parerea meawinking

| Zmeurica_6349 explică:

Am facut sunt capabila sa imi dau seama.