Buna Gety, pai si eu aceiashi varstha doar ca sunt mai matura de felul meu. ar trebui sa gasesti mai intai un baiat de care sa iti placa atat la infatishare cath si la comportamenth. dupa care vorbesthi cu el ca intre amici si incerci sa aflii daca te place. daca nu althul. insa daca observhi ca te place oarecum incerci sa il faci sa te placa si mai mult iar el va face urmatorii pashi spre a fii impreuna. si s anul pui sufleth prea mult pentru ca la varstha noatra o relatie nu tine mai mult de o luna;]];] sper ca te'am ajuthath. FUNDA?
Sincer nu ar trebui sa te grabesti esti f tanara si ai o viata lunga ianainte ai timp si de relatii. Nu uita ca intr-o relatie trebuie sa existe dragoste nu dorinta de a fi cu cineva de dragul unei mode. Dragostea va veni la un moment dat. Ai rabdare!
Buna!
Si eu sunt timida de felul meu dar uneori trebuie sa ne luam inima in dinti si sa vorbim! Eu te-as sfatui sa-ti gasesti un baiat care iti place si care crezi ca te place si el si sa incepeti sa vorbiti, odata si odata tot trebuie sa faci asta!
Peace! _V_
Pai daca iti place de o persoana incearca sa intri cu el in vorba daca se poate daca nu cere de la cineva id lui si vb pe mes cu el si vezi pana unde ajungi afli daca si el te place, daca nu te place cauty pe altcineva care sa te placa si sa fity iubity, si daca afli ca si el te place asteapta sa te invite undeva, in parca intr-o seara daca e posibil sau stiu eu...
linarkfts întreabă: