Buna raul! sfatul meu e sa faci sport, sa mananci doar de 2 ori pe zi si sa nu fie dimineata sau seara. in 3 saptamana vei slabi consierabil. stiu din propria experienta. fundaaaaa? plz
Heii raul depinde si de inaltimea ta daca esti inalt nu are rost sa slabesti mult decat sa dai jos burtica.
Pai acum ca e var si nu prea ai ce face dimineata dupa ce te trezesti faci ce faci in baie si te duci la alergatprin parc
pa`pa
Trebuie sa practici un sport
si sa manci regulat micul dejun este important dar sa nu exagerezi cu mancarea si dupa ora 7 sa nu mai manaci poti manca din 4 in 4 ore de exemplu dimineata la 10 la ora 13 pranzul la 17 o gustare de preferabil un fruct la 19 cina dar sa stii ca carnnea nu ingrasa asa tare dar dupa 7 nu mai mannci dar daca simti nevoia poti bea o ceasca cu lapte [stiu ca suna aiurea dar e parerea mea ]
Pai...faci sport, bei multe lichide, incerci sa nu mai mananci seara dupa ora 6 sau 7, si cum am mai sp bei multe lichide (totusi ii ceva in stomak ) incearca sa eviti alimentele cu multa grasime si daca vrei sa faci si exercitii pentru abdomen uite aici : http://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE si yosh ...alearga,ranspira! (dar dupa fa dus :)))
Pai in primul rand ai grija ce mananci. fara bauturi acidulate,dulciuri, grasimi etc.fa ceva sport, bea multa apa si ai rabdare.nu o sa dai kg jos imediat