| andree123 a întrebat:

Buna!As vrea si eu sa va cer sfatul daca nu va suparati.Ok m-am indragostit de un baiat care a venit la noi in clasa.La inceput eram doar amici dar totul a evoluat.In vacanta de iarna am vorbit pe mess si i-am spus ce simt fara sa ma feresc si el la fel totul parea minunat pana la inceputul clasei de atunci se poart complet ciudat nu mai e asa grijuliu cum era odata cu mine acum pur si simplu doar glumeste.L-am intrebat pe prietenul lui cel mai bun daca ma mai place si el a zis da.Intr-o luni a venit o fata cu un oracol si era intrebarea asta:Iti place de cineva?spune numele.El a scris imi place de E... iar pe mine nu ma cheama cu E.A doua zi a venit o alta fata tot cu aceeasi intrebare in oracol si acolo a scris cand nu ma uitambig grine nimeni.1Ma mai place oare?2Oare fata aia chiar exista sau doar a inventat-o ca sa ma faca geloasa? Scuze ca v-am scris atat dar cel mai bun raspuns stiti:FUNDA

Răspuns Câştigător
| RosseRosse a răspuns:

De ce nu il intrebi pur si simplu pe el? mi sa pare ca el iti poate explica cel mai bine ce a vrut sa faca. te sfatuiesc sa faci asta inainte de a trage concluzi pripitebig grin sper ca ti-am fost de ajutor! funda?hee hee

3 răspunsuri:
| 93George a răspuns:

Cred ca are pe alta... sau nu mai simte nimic pentru tine pentru ca ii place de altcineva sad

| DaRyuSN a răspuns:

Nu poti sa afli cu siguranta un raspuns decat daca vine direct de la el.Cel mai bine il intrebi si clarificati aceste lucruri!

| LALABENDTABI a răspuns:

Domne deea is colega ta sti cai place de esmeralda din clasa a 3-a daaaaaaaaaa si stiu asta pentru ca este ionut fratemiu