| ALEXANDRA1356 a întrebat:

As vrea si eu sa va povestesc ceva. ( fiind prima data cand fac acest lucru ).
Sunt ( cel putin asa simt ) indragostita de el de cam jumatate de an. iar acum, de vreo 4 luni, in sfarsit suntem impreuna.
Am 17 ani jumate, si eram virgina. Eram. Pentru ca am acceptat sa o fac cu el dupa doua luni, lucru ce nu am acceptat sa fac nici dupa 10 luni cu un fost...
Dar problema este ca eu nu simt nimic in timpul actului. Adica nu ma simt excitata deloc. ( doar ma ud si atata tot. ).
Oare am gresit ca am cedat atat de repede. si din cauza asta acum totul este asa?
Iar peste toate astea, acum simt ca nu ma mai atrage ca nu mai simt ca la inceput. adica il iubesc enorm. dar in fiecare zi se gaseste ceva sa ma enerveze...

6 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Pai, e clar ca nu prea iti place de el, dar daca s-a intamplat, s-a "implantat"! O sa iti gasesti pe altcineva care o sa te faca sa simti ceva "in timpul actului".
Nu am inteles faza cu "il iubesc enorm, dar in fiecare zi..." Important este sa gasesti pe cineva care sa te faca sa simti ceva si in afara " actuliui"! Bafta!

| noktambul a răspuns:

Pai, e clar ca nu prea iti place de el, dar daca s-a intamplat, s-a "implantat"! O sa iti gasesti pe altcineva care o sa te faca sa simti ceva "in timpul actului".
Nu am inteles faza cu "il iubesc enorm, dar in fiecare zi..."

| Azµre a răspuns:

Totul ține de psihic, nu știi ce e ăla sex, nu ai dorința arzătoare să faci așa ceva. Pur și simplu nu e partenerul ideal pentru tine. Schimbă-l!

| TheAce a răspuns:

Eu zic ca ai asteptat destul de mult. Problema e de natura mentala, nicidecum fizica. Probabil ca nu ati avut parte de un preludiu asa cum trebuie si poate cine stie.v-ati si grabit. E totusi gresit sa spui ca ''nu simti nimic'' dupa o singura partida. Probabil ca trebuie sa o faceti mai des si sa va obisnuiti unul cu altulhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As paria ca nici tu, nici el, nu stiti cum este cu sexul. Mneah, generatia tanara il face la paritate cu mancatul saormei.

| crack123 a răspuns:

Incepi incet, incet sa realizezi ca nu e persoana potrivita pentru tine, insa virginitatea nu trebuie pusa pe un pedestal acum, si sa privesti cu regret cele intamplate, ci sa privesti inainte.