Pai, e clar ca nu prea iti place de el, dar daca s-a intamplat, s-a "implantat"! O sa iti gasesti pe altcineva care o sa te faca sa simti ceva "in timpul actului".
Nu am inteles faza cu "il iubesc enorm, dar in fiecare zi..." Important este sa gasesti pe cineva care sa te faca sa simti ceva si in afara " actuliui"! Bafta!
Pai, e clar ca nu prea iti place de el, dar daca s-a intamplat, s-a "implantat"! O sa iti gasesti pe altcineva care o sa te faca sa simti ceva "in timpul actului".
Nu am inteles faza cu "il iubesc enorm, dar in fiecare zi..."
Totul ține de psihic, nu știi ce e ăla sex, nu ai dorința arzătoare să faci așa ceva. Pur și simplu nu e partenerul ideal pentru tine. Schimbă-l!
Eu zic ca ai asteptat destul de mult. Problema e de natura mentala, nicidecum fizica. Probabil ca nu ati avut parte de un preludiu asa cum trebuie si poate cine stie.v-ati si grabit. E totusi gresit sa spui ca ''nu simti nimic'' dupa o singura partida. Probabil ca trebuie sa o faceti mai des si sa va obisnuiti unul cu altul
Incepi incet, incet sa realizezi ca nu e persoana potrivita pentru tine, insa virginitatea nu trebuie pusa pe un pedestal acum, si sa privesti cu regret cele intamplate, ci sa privesti inainte.