Ce să zic, ai răbdare, acum e stresat, nervos, vrea să te provoace, vrea să și descarce nervii pe cineva, momentan ar fi bine să faci cum vrea el, adică să nu îl deranjezi, sau stresezi, probabil așa reactionează el la durerea provocată de moartea mătușii, eu nu stiu, nu îl cunosc dar presupun că asta ar fi, tu stii cît de apropiat a fost el de mătușa lui, asta dacă stii, încearcă să nu pui la suflet ce spune, las l să vorbească, și nu căuta motive de scandal, să nu devină violent și să te pocnească. Lasă îl în pace, si chiar dacpă are chef de ceartă pleacă și nu căuta să îi răspunzi înapoi, asteaptă pînă cînd el poate judeca clar si vede ți ce ave ți de făcut, dacă te m ai pot ajuta u ceva spune mi te rog. Sărut mînuțele. Cristi. Cum te cheamă?
Ma bucur ca iti intelegi greseala, ii murise matusa trebuia sa fii si tu mai intelegatoare... Dar raul e deja facut si cum spuneau si ceilalti un iarta-ma valoreaza mai mult decat orice.
Hmm..eu nu cred ca ai facut vreo greseala. poate doar faptul ca i ai vorbit urat, dar i ai raspuns cu aceeasi moneda. ori el este mai prost de gura, nu se poate controla, ori se intamplase ceva important sau grav si de aceea ti a vorbit asa.ori sunt semne ca nu se mai intelege cu tine..desi mi se pare putin probabil. vorbeste, comunica cu el deschis! doar asa veti rezolva problema!
Am vorbit aseara cu el..si am rezolvat problema...mai trebuie sa discutam unele reguli..sa vedem cum o sa mearga. sper ca bine.
Ma bucur. ca sa rezolvi problemele dintr'o relatie trebuie sa existe comunicare.mereu cand te deranjeaza ceva, nu ezita sa ii spui!
pai asta este o regula in relatia noastra zici imediat cand te deranjeaza ceva. si multe altele ma bucur ca acum totul e bine:X:*
Normal ar fi sa ii ceri iertare, nu scuze.Era bine as iti fi dat seama de la inceput ca intr-o astfel de situatie trebuie as fii intelegatoare.
Concluzia ii ceri iertare, il dragalesti putin si poate ii va trece.
Fii mai toleranta pe viitor. :*
Bafta
Am facut asta.dar nici macar nu a zis daca mi le accepta sau nu..in schimb se comporta ff urat cu mine acum, se razbuna
Bună gîndeste te că trece printr un moment groaznic, să î ți moară o rudă apropiată nu este o situație ușoară.Tu dacă erai in locul lui cum ai fi procedat? Acum pune te in locul lui, ar trebui să î ti ceri scuze.
Buna..pai uite.mi-am cerut scuze.dar se comporta extrem de urat cu mine..se razbuna pe mine
Ai si tu răbdare să treacă perioada de doliu.
Mi-a zis sa nu il deranjez nu il deranjez si acum tot el se baga in seama si ma face sa ma simt atat de prost si ma raneste
ce pot sa fac?
Ce să zic, ai răbdare, acum e stresat, nervos, vrea să te provoace, vrea să și descarce nervii pe cineva, momentan ar fi bine să faci cum vrea el, adică să nu îl deranjezi, sau stresezi, probabil așa reactionează el la durerea provocată de moartea mătușii, eu nu stiu, nu îl cunosc dar presupun că asta ar fi, tu stii cît de apropiat a fost el de mătușa lui, asta dacă stii, încearcă să nu pui la suflet ce spune, las l să vorbească, și nu căuta motive de scandal, să nu devină violent și să te pocnească. Lasă îl în pace, si chiar dacpă are chef de ceartă pleacă și nu căuta să îi răspunzi înapoi, asteaptă pînă cînd el poate judeca clar si vede ți ce ave ți de făcut, dacă te m ai pot ajuta u ceva spune mi te rog. Sărut mînuțele. Cristi. Cum te cheamă?
Ai putea să conversezi cu el şi să îi spui că vina nu este numai a ta, ci şi a lui pentru că nu te-a sunat iar tu te-ai îngrijorat. Este ceva normal. Dacă promiţi ceva, te ţii de promisiune. Mai poţi adăuga ceva de genul " Eu te-am înţeles că ţi-a murit mătuşa, e ceva trist, dar trebuie să mă înţelegi şi tu pe mine că mi-am făcut griji, iartă-mă." Dacă te iubeşte, nu cred că nu te-ar ierta. Pe viitor încearcă să fii mai înţelegătoare şi să ai răbdare. Orice băiat se enervează dacă este stresat încontinuu.
Am stat de vorba cu el, i'am explicat ca il inteleg..ca nu a fost frumos din partea mea sa ma comport asa cu el si ca nu merita..si ca mi-am fc griji pentru el..si eu tot ce ii cerusem este sa imi dea un beep din cand in cand sa stiu ca se gandeste la mine.dar din pacate..nu m'a inteles acum a zis ca se va indeparta de mine si nu stiu ce sa fac
Dacă se va îndepărta de tine, e alegerea lui. Asta dă dovadă că nu ţine cu adevărat la tine... Lasă, nu trebuie să suferi! O să realizeze în timp că a greşit .
Un simplu" imi pare rau te rog iarta'ma promit ca nu mai fac asa ceva" face multe "minuni"
Nu mereu face minuni..cateodata in unele cazuri