Bună. Pe baza experienței mele, cum am avut mai multe relații, în prezent într-una de 4 ani, zic să mai aștepți. În 4 luni nu ai timp nici să îl cunoști așa cum ar trebui. Îi știi în principiu calitățile și unele defecte, dar un om nu-l cunoști cu adevărat nici peste un an de zile, nici 2, abia de la 3 parcă parcă mai prinzi o idee dar nici atunci în totalitate. Acum nu zic să îmbătrânești virgină, dar momentan chiar e prea devreme pentru așa ceva. Cu atât îl lași să obțină ce vrea mai devreme, cu atât își va pierde mai devreme interesul. În ziua de azi nu poți avea încredere nici în fratele sau sora ta, dapăi un străin. Eu am făcut-o prima oară după 3 ani de relație. Știu, a așteptat săracul băiat după mine de s-a săturat. Dar chiar și atunci, mi-a repetat de vreo 10 ori că dacă mă simt inconfortabil sau dacă nu vreau, ne oprim. Atunci am știut că am făcut o decizie bună. După măcar 8 luni de zile aș spune că ai putea să te gândești să accepți? Nu aștepta căsătoria decât dacă tu vrei asta, n-o face fiindcă așa impune societatea. Cu atât aștepți mai mult, cu atât te vei simți din ce în ce mai vinovată că ai făcut-o. Eu am plâns și am regretat vreo 2 zile, nu știu de ce nici acum. Eram fericită că am făcut-o, dar totodată era ceva nou pentru mine să nu mai fiu virgină. Și eu sunt un caz în care familia și persoanele din jur judecă fetele ce-și încep viața sexuală de înaintea căsătoriei. Dar până la urmă asta nu e viața lor și ce nu știu, nu comentează, corect? Concluzia acestui mesaj este:
1. Așteaptă ceva mai mult
2. Așteaptă-te să regreți oricum după, așa e la fete
3. Gândește-te bine dacă merită băiatul ăla să-ți pui în joc demnitatea ta de fată și suferința fizică si psihică.
4. Sexul nu e ca în filme. fetele simt plăcere abia abia de la a 3-a sau a 4-a oară în colo. Și atunci mai doare. Sau cel puțin în cazul meu si a fetelor pe care le cunosc.
O zi bună, să ai grijă de tine!
Si mie parintii mi-au bagat in cap toata tineretea ca e cea mai mare catastrofa sa faci sex inainte de casatorie dar eu am tinut cont de interdictia lor.Nimeni nu iti poate garanta ca nu vei cadea tu la rata de 1% risc de sarcina prezervativului folisit corect, care de altfel se mai si rupe cateodata.Nioi cu protectie cu tot l- am conceput pe fiul nostru cel mai mic de 4 ani, sotul meu glumea sa- i chemam de nasi pe cei de la durex.Sotul meube un barbat care il oubeste pe Dumnezeu si a vrut si el sa fim virgini la casatorie, sa nu il intristam pe Dumbezeu prin pacatul curviei.Virginitatea e darul primit de la Dumnezeu pentru a fi daruit doar partenerului de casatorie.Cand ai alaturi un barbat care alege sa te onoreze prin casatorie, are ca principiu de viata fidelitatea si isi asuma sa fie tatal si ak copiilor neprogramati, abia atuncibte bucuri cu adevarat de sex, estibtotak librra, fara blocaje si fara mistrari de constiinta dupa.Eu zuc sa faci tot ca poti sa nu scapi de acea frica, tezaurizeaza- o, fa- i statuie, daca e barbat adevarat si chiar te iubeste sa se insoare cu tine si pe iurma iti trec garantat toate retinerile, pana atunci tine de ele cu dintii.
Nu-i nimic rau in a te lasa atinsa si a te juca cu parterul tau, chiar daca nu ai ajuns la sex, pentru ca vrei sa te daruiesti doar celui cu care te casatoresti.
Intotdeauna exista o sansa sa dau peste unul care sa vrea numai sex, sa-l obtina si apoi sa te abandoneze, mai ales cand relatia pare perfecta, pentru ca baiatul isi impune sa te convinga sa-i cedezi, cu orice pret.
Eu spun sa ai rabdare! Daca baiatul asta chiar te iubeste, atunci te va cere in casatorie si i te vei daruii lui, asa cum vrei, ca mireasa virgina.
Stați împreună? Folosind prezervativ si sexul e făcut cu grija. Nu exist risc sa se intample ceva nasol.
beausingurlamasamea întreabă: