| Biancabibi24 a întrebat:

Buna as vreau si eu sa ma ajutati help am un iubit si sunt cu el de 2 luni nu stiu ce sa mai fac alt baiat din scoala mea se da la mine ma saruta etc. i-am zis prtenului meu sa ii zica ca sa ma lase in pace i-a zis si o zis ca bine a doua zi la fel i-am spus si eu si acelasi lucru? ce sa mai fac? nu vreau sa ma sarute dar ma forteaza iar iubitul meu a zis ca poate se termina relatia noastra daca tot asa este ca ma ia in brate ma saruta si asa mai depart ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| RyanGeorge a răspuns:

Pai tu nu prea te straduiesti sa il faci sa renunte la obiceurile astea, incearca sa ii spui serios ca daca nu termina vei apela la Directorul scolii sau chiar la politie pentru ca ce face el se numeste hartuire si il poti da in judecata, vorbeste cu parintii chiar daca ti'e rusine dar doar asa poti pune capat la asa ceva, altfel el va continua in continuare si sigur nu se va satura de aceste obiceuri, probabil pentru lui e o gluma si crede ca, chiar daca il respingi crede ca iti place.

4 răspunsuri:
| cOnTexT a răspuns:

Pai tie iti place daca il lasi sa te sarute laughing, asa ca nu fa pe victima... daca nu ti ar placea ai fi spus la diriginta...etc iar daca eram in locul iubitului tau big grin personajul care te saruta "fortat" nu mai venea la scoala vreo 2 saptamani laughing

| protos87 a răspuns:

Eee... lasa ca daca ai fi mai ferma pe pozitie, nu ar mai face asta. Dar mi se pare ca si pe tine te cam flateaza faptul ca esti dorita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as fi in locul tau i-as da cateva palme si daca tiar pasa ca ai un prieten sa nu il lasi sa e sarute...tongue

| bibikka2000 a răspuns:

Eu zic ca ar fi bine sa te duci in fata baiatului ala si sa-i zici ca nu iti place de el! asa poti scapa de el!