| Fatacuochicaprui a întrebat:

as vrei sa-mi dati repede niste sfaturi, am facut cea mai mare greseala a mea sh regret foarte mult, m-am masturbat din inconstienta cu degetul, sh mi-a curs sange, ma sh durut putin burta dupa, nu stiu ce sa fac, acum mai e posibil sa fiu virgina sau nu?worried. oare ce o sai sp prietenului meu cand o voi face cu el... iubitule esti primul dar. nu mai st virgina crying imi vine sa mor, ast sfaturile voastre sad

Răspuns Câştigător
| OxiiiLineage a răspuns:

Salut. Mai esti virgina, daca a sangerat inseamna ca ai ranit himenul. Prin masturbare nu il poti rupe. Spune-i adevarul. Te va intelege. El te iubeste si va intelege acest lucru. Se va simti tradat daca nu ii spui nimic. Noroc.

8 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Daca a curs sange nu cred ca mai esti si nuki nu cred ca e posibil ca data viitoare sa mai curga, totusi nu cred ca mai poti face nimic acum fapta e dejea consumata! iubitului tau nu tr sa-i sp nim daca nu o sa mai curga sange asta e el nu o sa-si dea seama ca te-ai masturbat nu are d unde iar daca nu ai himen asta nu inseamna ca nu esti virgina oricum vaginul e stramt si cand o vei face t va durea asea ca c e bun e bun facut
Nu t mai necaji atata acum nu mai poti schimba nimic...:*

| claudiu123 a răspuns:

Eee... nu mai esti virgina straight face ca tziai rupt himenul e najpa faza cu iubitu spune-i ca te'ai masturbat din greseala si va intelege baftawinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti virgina, stai linistita si vei fi pana vei avea contact sexual cu un partener.

| RainBow_2697 a răspuns:

Esti virgina, chiar daca ti-ai rupt himenul[daca o facea o un baiat nu mai erai virgina].

| alexbrada a răspuns:

Intr-un fel esti jumate domnisoara si jumate doamna, dar nu iti inteleg supararea. vi se pare ca daca nu mai sunteti virgine sunteti considerate "usoare"?

| bittersweet_1621 a răspuns:

Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face acum este să îi spui prietenul tău adevărul, să nu aştepţi până la momentul când o veţi face prima dată. Este o mare şansă dacă faci aşa ceva să te suspecteze cu adevărat... data viitoare să ai mai mare grijă cu aceste lucruri iremediabile.

| εїз a răspuns:

Fato, normal că încă eşti virgină, doar te.ai atins la himen, dar nu s. a rupt, himenul se rupe foarte greu, nu doar cu un deget...
Pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are dreptate ultimul. stai linistita ca nu s-a rupt himenul:-J te-ai zgariat si ai sangerat putin. eu i-as spune prietenului in locul tau doar ca ai sa il faci curios si ar vrea s-o faceti sau te va intreba dc nu i-ai zis lui ca vrei sa iti satisfaci poftele sexuale