| AnGeLiCa1990 a întrebat:

As vreo o parere:am un vecin mai in varsta si tot ma cheama la el cu tot felul de pretexte(intr-o zi m-a chemat la el si mi-a desfacut fiermoarul de la pantaloni si si-a bagat mana la chilotii mei, si-a inceput sa ma mangaie pe sani)credeti ca ar vrea sa ma violeze?

12 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Nu,vrea sa mancati clatite impreuna.
Daca 1990 e anul nasterii tale,nu vreau sa stiu cata minte ai,din moment ce pui o asemenea intrebare.

Daca tu ii permiti sa te atinga in felul asta si te duci la el de bunavoie,nu prea mai e viol, asa ca baga-ti mintile-n cap.
[Oricum, am o vaga banuiala ca e o gluma proasta.]

| Castiel a răspuns:

Agree roxana, btw nu ai ce face si pui intrebari stupide pe TPU?
Oricum daca ai 20 de ani, nu ai vrea sa vi la mine sa iti dau lectii de anti-viol? eu o sa fiu violatoru si te violez pana reusesti sa ma bati! Si dupa sa ma violezi tu! ce zici? este gratiiiis!

| katy a răspuns:

Tu nu crezi? de ce nu le-ai spus parintilor si sa suni politia? daca nu iei nici o masura si nu il ignori, inseamna ca stai pentru ca iti place, asta e impresia pe care o lasi la o asa intrebare

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Si tu l-ai lasat...
Daaaaaa!
Si nu te violeaza ca, din ce ai zis sigur o sa iti placa.
Cum sa lasi un batran sa te atinga si sa iti desfaca nasturii?

| dulcykaLy a răspuns:

Nu.

| andreii2 a răspuns:

E o gluma nu-i asa?

| Dudăăăă a răspuns:

OOO nu! Vrea sa culegeti porumb=)
Profita de tine doar ca sa il ajuti sa cureti porumbul pe gratis.
Mai du`te prin vizita pe la el si afla daca vrea.Si daca nu vrea, sunt sigura ca vrei tu rolling on the floor)))))))
Hai pa! Tampitooorolling on the floor

| demon a răspuns:

Nu stiu mai du-te pe la el si o sa vezi laughing

| Sentinel a răspuns:

laughing) S-ar numi viol daca te-ar forta ceva ce nu doresti sa-ti faca. Daca te incingi cand te mangaie si vrei sa o faci, fa-o dar nu uita prezervativul niciodata. Motto : "Nimic fara prezervativ"

| euionutz a răspuns:

Nu draga ...stai linistita... vrea sa iti cumpere niste covrigi.

| Eus a răspuns:

Nu cred.

| Doru_1424 a răspuns:

NU vrea sa te violeze iti verifica vaginul si sani daca sunt in regula... dar din cate ai spus observ ca te duci singura la ITP...deci nu se poate numi viol