Daca prietenul meu m-ar trada, i-as spune-n fata :" Daca tu crezi ca ea e mai buna ca mine, te inseli. Acum poti sa te duci si sa te speli cu ea pe cap, numai bine " si as pleca pur si simplu, avand grija ca mai tarziu sa-si dea seama de ce a pierdut.
Cand as afla cu siguranta ca l-as face in toate felurile dar dupa cateva zile l-as ierta
Ce i`as face? L`as lovi exact unde il doare mai tare.As face ceva in asa fel incat sa se simta groaznic si nu ratez nicio ocazie sa-l fac de toata panarama.Asa, pentru ca nu iert.
Depidneeu lasi bate... dar daca e un prieten din copilarie nu-i fac nimic, iii bat obrazul si ii spun ca nu a fost frumos si nu il mai bag toata viata mea in seama si dac asta chiar ma enerveaza ii rup capu (un prieten de exemplu)
Simplu, i-as da vreo 2 palmutze asa cum stiu eu mai bine si l-as lasa sa se gandeasca vreo 2-3 saptamani la ce a facut, sa se gandeasca bine daca ma iubeste sau nu, daca mai vrea sa avem o relatie bazata pe incredere, siceritate si seriozitate si.cu timpu o sa il iert ca nah il iubesc si nu l-as putea uita asa usor gen ii dau a 2a sansa pupici
Daca prietenul meu mar insela i-as spune tu ce credeai ca aia e mai tare ca mine auzi ia du-te acum la ea si ramai acolo dar la mine sa nu te intorci.si as pleca pur si simplu